Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je priznata i poznata glumica, ovjenčana s nagradom Oscar, kao i supruga jednog od najvećeg rockera današnjice te majka dvoje djece, Gwyneth Paltrow je i dalje nesretna.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Nitko joj nije došao na djevojačku: Slavnu oskarovku iznevjerili prijatelji pa se rasplakala Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Slavna glumica vjenčala se prije više od pola godine ali ne želi živjeti sa suprugom, objasnila i zašto

Glumica je u intervjuu za InStyle priznala kako se uključila u terapiju, redovito posjećuje psihijatra jer veoma često plače. Do tog priznanja je u intervjuu došlo slučajno, dok je pričala o tome zašto tako puno radi.

'Možete o tome pitati mog psihijatra. Ono što me gura u posao je radoznalost. Upravo se zahvaljujući njoj zatrpam poslom. No, presudna je tu i moja potreba za dokazivanjem i za osjećajem posebnosti. Kao dijete koje se želi razlikovati od drugih', priznala je glumica te se dotaknula i svoje borbe s depresijom.

>> Ne biste nikad pogodili koja je tajna njihovog uspješnog braka!

'Plačem veoma puno. Osjećam se užasno. Prava sam plačljivica. Ne znam plačem li zbog tuge ili nesigurnosti. Osjećate li se sad grozno zbog mene?, upitala je na kraju intervjua.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook