Pjevačica na sudu

'Osim što su me pokušali ubiti, bio je to lijep dan'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ja zbilja nisam nikad trebala zaključavati vrata... ali sad ih bogme zaključavam', priznaje pjevačica.

Joss Stone pojavila se danas na sudu kao svjedokinja u slučaju u kojemu su dvojica muškaraca optuženi za pokušaj ubojstva pjevačke zvijezde.

Pogledaj i ovo Hacer Tülü (Foto: Instagram) Tragedija Na krivom mjestu u krivo vrijeme: Turska pjevačica ubijena u noćnom klubu, istraga u tijeku!

25-godišnja Joss, pravim imenom Jocelyn Stoker, pred porotom je izjavila da je postala svjesna opasnosti tek kad su joj na vrata pokucali policajci. Kevin Liverpool i Junior Bradshaw uhapšeni su pod sumnjom da su pokušali ubiti pjevačicu u lipnju 2011. godine. Par je uhićen nekoliko kilometara od njene kuće u u Devonu.

>> Otkazao je 22 koncerta - 'Neće moći nastaviti'

Sa sobom su u nosili čitav arsenal oružja, a u prtljažniku njihovog fiat punta pronađena je i samurajska katana. Dvojica optuženika duže su vrijeme pratili pjevačicu, a među dokaznim materjalom nalazi se i video prilog o njenom domu, snimljen za MTV, kao i niz rukom pisanih poruka na kojima pišu riječi 'ubojstvo', 'dekapitacija', 'Jocelyn RIP', ali i savjeta poput: '... pronađi rijeku u koju ćemo je mrtvu baciti'.

U vrijeme hapšenja dvojice potencijalnih ubojica Joss Stone se, ništa ne sluteći, nalazila kod kuće. Na sudu je prepričavala događaj: 'Osim što mi je policija rekla da su me pokušali ubiti, bio je to jedan sasvim lijep dan', izjavila je. Opisujući život u svojoj četvrti, Joss je rekla da tamo nitko nikad nije zakjučavao vrata jer za to nije bilo potrebe. Ona je kao poznata osoba doduše imala ugrađen alarm, ali ga je rijetko uključivala. 'Ja zbilja nisam nikad trebala zaključavati vrata... ali sad ih bogme zaključavam', priznaje pjevačica.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene