Nesretan kraj 2017.

Prekid nakon dva mjeseca: Otkriven razlog dramatične objave Ornele Vištice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ornela Vištica zabrinula je svoje obožavatelje dramatičnim statusom u prosincu prošle godine. Iako tada nije htjela otkriti o čemu se radi, čini se da je povod za dramatičnu objavu bio prekid veze.

Lijepa glumica Ornela Vištica krajem prošle godine zabrinula je svoje obožavatelje dramatičnom objavom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ornela Vistica - 5 ''Mirno spavaj, anđele...'' Našu glumicu shrvao je gubitak voljene osobe: ''Zauvijek ću pamtiti naš zadnji susret i telefonski razgovor...''

Sada je za Gloriju otkrila da joj je prekipjelo zbog prekida veze. Iako je veza trajala manje od dva mjeseca, glumicu je njezin kraj očito jako pogodio.

Podsjetimo, u prosinačkoj objavi zvijezda serije "Larin izbor" jasno je dala do znanja da prolazi kroz teško životno razdoblje.

"Zamolila bih sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da me ne pitaju ništa vezano za moj privatan život. Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih. Hvala svima onima koji su uvijek tu uz mene", napisala je tada.

Iako joj 2017. nije završila najbolje, Ornela Vištica ima velika očekivanja od 2018. Posvetit će se poslu i putovanjima, a potragu za idelanim muškarcem na neko je vrijeme obustavila, piše Gloria.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene