Prava sitnica

Oprah Winfrey u jednom danu izgubila 24 milijuna dolara - nije ni osjetila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ima nekoliko milijardi dolara u banci, nekad umjesto nove zarade i Oprah mora prijaviti gubitak. Što je za neke nezamisliva cifra, za nju je prava sitnica!

Oprah Winfrey jedna je od najbogatijih žena na svijetu, ali ovoga puta joj se dogodilo da umjesto zarade mora prijaviti gubitak. Poznata voditeljica nedavno je kupila deset posto dionica tvrtke 'Weight Watchers' za 43.2 milijuna dolara, postala dio odbora direktora te glavno lice ove kompanije koja pomaže ljudima u gubljenju kilograma stvaranjem specifičnih dijeta i planova prehrane.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

Prvog dana otkako se saznalo kako Oprah surađuje s 'Weight Watchersima', cijena tvrtke se udvostručila, te je ona samo u tom danu zaradila 70 milijuna dolara! No, u četvrtak je tvrtka prijavila pad dionica od 21 posto, a slavna Oprah je tako izgubila 24 milijuna dolara. No, to nju ipak ne zabrinjava s obzirom na to da joj se bogatstvo procjenjuje na 3 milijarde dolara.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene