Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oprah Winfrey je poznata po darežljivoj naravi pa tako često publiku u svom studiju počasti vrijednim 'sitnicama'. No, ovog puta se nije radilo o sitnici, kao ni o njezinom showu!


Planetarno poznata voditeljica te jedna od najutjecajnijih žena na svijetu, Oprah Winfrey, tijekom gostovanja u showu Jimmy Kimmel Live jednu djevojku iz publike nagradila je vrijednim automobilom marke Ford. U studiju joj je predala i ključeve.

Vezani članci Pamela Anderson Imaju neobične strahove koje ni oni sami ne razumiju, bježe od najbanalnijih stvari Slika nije dostupna Pitomača: Sjekirom razbila auto bivšem dečku

Ovaj čin darivanja podsjeća na onaj iz 2010. godine kad je besplatne automobile podijelila svima koji su kao publika tog dana sjedili u studiju tijekom njezina showa.

>> 'Oprah je lažljivica!'

Oprah je u Jimmy Kimmel Live show došla kako bi promovirala najnoviji film u kojem glumi - 'The Butler'. No, u jednom trenutku, 59-godišnja Oprah je zastala te rekla: 'Ne znam što mi je, jednostavno opet imam taj osjećaj'.

Jimmy ju je upitao je li dobro, a Oprah je odgovorila: 'Opet imam taj osjećaj. Zaista nisam htjela da mi se dogodi ovdje'.

Odjednom je počela birati nekog iz publike. Rekla je jednoj djevojci: 'Ti u plavom, možeš li doći ovdje molim te?'.Kad je djevojka došla, Oprah joj je rekla: 'Dobila si automobil', i odjednom su oko njih počeli padati konfeti.

Glumica je tada potpuno zbunjenoj djevojci uručila ključeve automobila, a Jimmy je dodao: 'Mi nemamo automobil'.

No, Oprah je djevojku odvela izvan studija i pokazala joj novi Ford.

'Sad se bolje osjećam. Ponekad jednostavno ne znam što mi je. To mi se dogodi s vremena na vrijeme kad preskočim ručak', izjavila je nakon toga.

Razvoj ovog zanimljivog događaja pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook