Oprah iskreno

'Bila sam blizu živčanog sloma, morala sam stati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey je najpoznatije i jedno od najuspješnijih TV lica, no i ona ima svojih loših dana. Kada svaki dan radiš pod tolikim stresom, u jednom trenu moraš i puknuti. Svoju priču podijelila je u intervjuu za Access Hollywood.

Gledajući poznate na TV-u sve izgleda prilično jednostavno, no tu je puno rada, truda i pripremanja kako bi sve funkcioniralo. Zna to i 69-godišnja TV zvijezda i vlasnica TV kuće Oprah Winfrey. Prošle godine bila je na rubu živčanog sloma,  priznala je za Access Hollywood.  Bilo je to razdoblje kada je počela snimanje filma 'the Butler' s Lee Danielsom, a u isto vrijeme je vodila borbu sa svojom TV mrežom 'OWN'.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

Oprah je simptome uočila prošle godine kada je razgovarala s Jasonom Russellom koji je pretrpio živčani slom u javnosti. 'U početku je to kao neko ubrzanje, nekakva tupost, samo sam išao od jednog zadatka prema dugom potpuno nesvjestan. Rekao sam sam sebi, ako se ne smirim onda sam u ozbiljnoj nevolji', tada je pričao Jason a Oprah se prepoznala u njegovom opisu, no i dalje je nastavila užurbanim tempom.

Kada je radila intervju s Fergie, osjetila je da mora malo stati. 'Došla sam do razine kada više nisam mogla podnijeti novu informaciju, morala sam stati', ispričala je Oprah koja se ponovno vratila u ravnotežu. Njezina TV mreža broji uspjehe, a prati ju više od 83 milijuna Amerikanaca. Šuška se i o Oscaru za ulogu u filmu 'The Butler' – Oprah je opet na vrhu!

Ima i nove prijatelje, pa se tako nedavno družila s Kanyeom Westom i Kim Kardashian što je i reality zvijezda objavila na svojem Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene