Olivia Culpo na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini ispod koje ne nosi ništa i malo toga ostavila mašti svojih 4,8 milijuna pratitelja.

Galerija


Bivša Miss Universe Svijeta i slavna manekenka Olivia Culpo nedavno se otputila u zemlje jugoistočne Azije, iz kojih dijeli čarobne fotografije i izaziva zavist svojih pratitelja na Instagramu.

Vezani članci Olivia Culpo Bivša misica u toplesu paradirala pred društvom na jahti, opet se odjenula tek kad je stigla nepoznata muška ekipa Olivia Culpo - 3 Zbog slatkog društva skoro pa ignorirala prijatelje, a onda je umalo pokazala previše

Dogodilo se to i nakon što je objavila jednu od posljednjih fotografija na kojoj pozira u uskoj haljini ispod koje nije nosila baš ništa, a koja je u potpunosti otkrila i njezinu utreniranu formu. Vidi se da 28-godišnja Olivia uživa na Maldivima u društvu prijatelja i koristi svaki trenutak za bezbrižna opuštanja.

"Hvala majci prirodi", napisala je uz fotografije želeći dati svima do znanja da je njezino tijelo sasvim prirodno.

Nedavno je u jednom od intervjua priznala kako je uvela promjene u svoju wellnes-rutinu i da se ne drži nikakvog strogog plana prehrane.

Olivia je svojedobno bila proglašena i najseksepilnijom i najljepšom ženom svijeta, krasila je naslovnice brojnih magazina i jedna je od najtraženijih manekenki svijeta.

Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome

Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina