Oliver Mlakar danas je u mirovini, ali i dalje je jedan od omiljenih TV voditelja.

Galerija


Oliver Mlakar danas uživa u mirovini. Živi u Samoboru i bavi se uzgojem patuljastih šnaucera, no projekti koje je nekada radio i danas ga svrtavaju među najbolje i najomiljenije TV voditelje.

Vezani članci Sandra Perković, Zlatko Dalić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Reviju naše omiljene dizajnerice nije propustio ni Zlatko Dalić, a poznate dame zablistale su u mini haljinama Aleksandra Dojčinović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Ovo nitko nije htio propustiti: Spektakularna revija omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović privukla brojne poznate

Oliver i danas povremeno radi, a nedavno je bio u Sarajevu i snimao jednu TV reklamu gdje su ga zaskočili brojni novinari. Na pitanje je li danas lakše ili teže biti voditelj, Mlakar je vrlo iskreno odgovorio.

Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
Oliver Mlakar (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

"Danas mnogi postaju voditelji nakon samo nekoliko sati rada na televiziji. Nekada nas je bilo mnogo manje i morali ste se puno truditi i biti ambiciozni da biste nešto postigli. Recimo da sam ja nakon 30 godina mučenja postao dobar voditelj. Danas imate više televizija i čim dođe neka mlada ljepotica proglase je zvijezdom. Da bi bio dobar voditelj nije dovoljno biti mlad i lijep, treba mnogo raditi na sebi i učiti, jer to je zaista jedna vrsta zanata za koji je potrebno vrijeme", iskren je bio legendarni Oliver Mlakar za portal Klix.ba.

Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
Oliver Mlakar (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Inače, Oliver je trebao biti profesor talijanskog i francuskog jezika, no na kraju se sasvim slučajno počeo baviti televizijskim poslom.

Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)