Slavna ljepotica i bivša Bondova djevojka Olga Kurylenko nedavno je navršila 40 godina.

Galerija


Olga Konstiantinivna Kurylenko je francusko-ukrajinska glumica i model.

Vezani članci Christina Ricci Djevojčica iz ''Obitelji Addams'' nedavno je napunila 40 godina, pogledajte kako danas izgleda Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick (Foto: AFP) Pričalo se da je ljubomoran i da ju vara jer je slavnija od njega, no i dalje su zajedno

Slavna ljepotica i bivša Bondova djevojka nedavno je navršila okruglih 40 godina te je još uvijek glumački aktivna.

Ipak, njezina je karijera započela u modnom svijetu i to sa svega 13 godina kada ju je otkrio lovac na talente u Moskvi.

Već sa 16 godina ljepotica je bila u Parizu, dok je njezina glumačka karijera započela 2005. godine. Proslavila se kao Nika Boronina u filmu "Hitman" i kao Bondova djevojka Camille Montes u 22. filmu o James Bondu "Quantum of Solace".

Iza nje su dva propala braka, s francuskim modnim fotografom Cedricom van Molom iz 2000. godine koji je propao nakon 4 godine te s američkim poduzetnikom Damianom Gabrielleom s kojim je brak potrajao nešto više od godinu dana.

Tako je već krajem 2007. godine Olga bila ponovno razvedena.

U listopadu 2015. godine glumica je dobila sina Alexandera Maxa s bivšim partnerom Maxom Benitzom, no od 2018. godine u sretnoj je vezi s glumcem Benom Curom s kojim živi u Londonu, a s njima je i njezin sin. 

O Olgi se ne zna dalje puno toga, jer svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, no gdje god se pojavi izazove veliki interes zbog svoje ljepote koja ne blijedi.

Zvijezda "Farme" preminula u 63. godini: "Bila nam je druga mama. Kraljice, čuvaj se..."