Slavna ljepotica i bivša Bondova djevojka Olga Kurylenko nedavno je navršila 40 godina.

Galerija


Olga Konstiantinivna Kurylenko je francusko-ukrajinska glumica i model.

Vezani članci Blanca Blanco Postala je poznata kad je ''slučajno'' pokazala previše, a sad se opet skinula, i to u čipkasti kompletić Mischa Barton (Foto: Profimedia) Potpuna propast: Bila je velika zvijezda, no pokleknula je pred porocima, lošim društvom i burnim tulumima

Slavna ljepotica i bivša Bondova djevojka nedavno je navršila okruglih 40 godina te je još uvijek glumački aktivna.

Ipak, njezina je karijera započela u modnom svijetu i to sa svega 13 godina kada ju je otkrio lovac na talente u Moskvi.

Već sa 16 godina ljepotica je bila u Parizu, dok je njezina glumačka karijera započela 2005. godine. Proslavila se kao Nika Boronina u filmu "Hitman" i kao Bondova djevojka Camille Montes u 22. filmu o James Bondu "Quantum of Solace".

Iza nje su dva propala braka, s francuskim modnim fotografom Cedricom van Molom iz 2000. godine koji je propao nakon 4 godine te s američkim poduzetnikom Damianom Gabrielleom s kojim je brak potrajao nešto više od godinu dana.

Tako je već krajem 2007. godine Olga bila ponovno razvedena.

U listopadu 2015. godine glumica je dobila sina Alexandera Maxa s bivšim partnerom Maxom Benitzom, no od 2018. godine u sretnoj je vezi s glumcem Benom Curom s kojim živi u Londonu, a s njima je i njezin sin. 

O Olgi se ne zna dalje puno toga, jer svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, no gdje god se pojavi izazove veliki interes zbog svoje ljepote koja ne blijedi.

Zvijezda "Farme" preminula u 63. godini: "Bila nam je druga mama. Kraljice, čuvaj se..."