Poznate Hrvatice još jednom su pokazale koliko prate trendove u ljepoti

Galerija


Večer za pamćenje pod zvjezdanim nebom na maksimirskom Vidikovcu okupila je najveće šminkerice, koje su potvrdile da je osnova svakog dobrog makeupa Noelle kist u kozmetičkoj torbici. Čarobni ambijent s prekrasnim pogledom na najljepši zagrebački park bio je odlična kulisa za predstavljanje nove linije i novog vizualnog identiteta omiljenog Noellea, a svoje beauty tajne otkrile su brojne poznate dame, modne i beauty blogerice te makeup artisti.

Noelle (Foto: PR)
Lucija Lugomer (Foto: PR) Foto: PR

Vezani članci Ljepotice i zvijeri (Foto: Instagram/metamorphosia_fx) Šminkom se pretvara u ljepotice, ali i zvijeri, pogledajte nevjerojatne transformacije Tia Mamić (Foto: Instagram) Od udaje za Mamića, Tia je nestala iz javnosti, no salon u kojem se sređuje često objavljuje njezine fotke

Petra Kurtela, Zsa Zsa, Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Lidija Lešić i druge ljepotice nisu krile oduševljenje novim proizvodima, poznatim po dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti. Novi Noelle look inspiriran je pastelnim candylandom, koji je hit posljednjih sezona, ne samo u beauty svijetu nego i u dizajnu.

Noelle (Foto: PR)
Lidija Lešić (Foto: PR) Foto: PR

U opuštenoj atmosferi, okupljene su gošće iz prve ruke mogle saznati sve o novostima Noelle branda, a za nezaboravan ugođaj ove ljetne večeri pod zvijezdama, bila je zadužena popularna pjevačica Zsa Zsa.

Noelle (Foto: PR)
Zsa Zsa (Foto: PR) Foto: PR