Poznate Hrvatice još jednom su pokazale koliko prate trendove u ljepoti

Galerija


Večer za pamćenje pod zvjezdanim nebom na maksimirskom Vidikovcu okupila je najveće šminkerice, koje su potvrdile da je osnova svakog dobrog makeupa Noelle kist u kozmetičkoj torbici. Čarobni ambijent s prekrasnim pogledom na najljepši zagrebački park bio je odlična kulisa za predstavljanje nove linije i novog vizualnog identiteta omiljenog Noellea, a svoje beauty tajne otkrile su brojne poznate dame, modne i beauty blogerice te makeup artisti.

Lucija Lugomer (Foto: PR)
Lucija Lugomer (Foto: PR)

Vezani članci Šminka (Foto: brightside.me) - 2 Tvrde da im je šminka promijenila život, pogledajte promjene Rihanna (Foto: Instagram) Čudno ju je vidjeti u ovom izdanju: Slavna pjevačica pozirala s roditeljima, svu pažnju ukralo njezino lice bez šminke

Petra Kurtela, Zsa Zsa, Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Lidija Lešić i druge ljepotice nisu krile oduševljenje novim proizvodima, poznatim po dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti. Novi Noelle look inspiriran je pastelnim candylandom, koji je hit posljednjih sezona, ne samo u beauty svijetu nego i u dizajnu.

Lidija Lešić (Foto: PR)
Lidija Lešić (Foto: PR)

U opuštenoj atmosferi, okupljene su gošće iz prve ruke mogle saznati sve o novostima Noelle branda, a za nezaboravan ugođaj ove ljetne večeri pod zvijezdama, bila je zadužena popularna pjevačica Zsa Zsa.

Zsa Zsa (Foto: PR)
Zsa Zsa (Foto: PR)