Ljetna beauty večer

Večer za pamćenje: Poznate Hrvatice otkrile svoje beauty tajne

Noelle (Foto: PR) Noelle (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa (Foto: PR) Petra Kurtela (Foto: PR) Lucija Lugomer (Foto: PR) Lidija Lešić (Foto: PR) Kristina Šalinović (Foto: PR) Noelle (Foto: PR) +0 Ana Begić Tahiri (Foto: PR) Galerija

Poznate Hrvatice još jednom su pokazale koliko prate trendove u ljepoti

Večer za pamćenje pod zvjezdanim nebom na maksimirskom Vidikovcu okupila je najveće šminkerice, koje su potvrdile da je osnova svakog dobrog makeupa Noelle kist u kozmetičkoj torbici. Čarobni ambijent s prekrasnim pogledom na najljepši zagrebački park bio je odlična kulisa za predstavljanje nove linije i novog vizualnog identiteta omiljenog Noellea, a svoje beauty tajne otkrile su brojne poznate dame, modne i beauty blogerice te makeup artisti.

Pogledaj i ovo Bella Thorne (Foto: Instagram) Što joj se dogodilo? Nekad slatkica postala je okorjela partijanerica kojoj je golotinja svakodnevna pojava

Lucija Lugomer (Foto: PR) Lucija Lugomer (Foto: PR) Foto: PR

Petra Kurtela, Zsa Zsa, Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Lidija Lešić i druge ljepotice nisu krile oduševljenje novim proizvodima, poznatim po dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti. Novi Noelle look inspiriran je pastelnim candylandom, koji je hit posljednjih sezona, ne samo u beauty svijetu nego i u dizajnu.

Lidija Lešić (Foto: PR) Lidija Lešić (Foto: PR) Foto: PR

U opuštenoj atmosferi, okupljene su gošće iz prve ruke mogle saznati sve o novostima Noelle branda, a za nezaboravan ugođaj ove ljetne večeri pod zvijezdama, bila je zadužena popularna pjevačica Zsa Zsa.

Zsa Zsa (Foto: PR) Zsa Zsa (Foto: PR) Foto: PR

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene