Daphne Zuniga objavila je fotografiju glumačke ekipe serije Melrose Place.

Galerija


Jedna od najgledanijih i najpopularnijih tinejdžerskih serija, definitivno je ona Melrose Place koja se prikazivala tijekom 90-ih godina, i to od 1992. do 1999. godine.

Vezani članci Heather Locklear - 2 Prvi put u javnosti u šest mjeseci: Iznenadila zaokretom u svom životu, a neke je zbunio izostanak posebnog detalja Lisa Rinna Voljeli smo ju gledati u seriji "Melrose Place", a evo kako danas izgleda glumica koja se obožava fotkati gola

Prije točno 20 godine je emitirano njezine finale, a ovih dana šestero glumaca originalne postave obradovalo je mnoge i probudilo nostalgiju, objavivši zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Točnije, glumica Daphne Zuniga podijelila je svojim obožavateljima fotku na kojoj pozira zajedno s Josie Bissett, Laurom Leighton, Dougom Savantom, Andrewom Shueom i Courtney-Thorne Smith.

"Srela sam neke prijatelje u New Yorku", napisala je 57-godišnja Daphne uz heštegove Melrose Place i prijatelji zauvijek.

Radnja serije bila je smještena u izmišljeno apartmansko naselje West Hollywood i živote njegovih stanara. Likovi su se kroz sezone prikazivanja neprestano izmijenjivali jedini je onaj glumca Thomasa Calabra, Michael Mancini, bio sveprisutan od prve do posljednje.

Milan Popović oglasio se u vezi nepravomoćne presude: "Ovdje se ne radi o oduzimanju djeteta"