Razveselili mnoge

Dugo ih nismo vidjeli: Nakon 20 godina okupili se glumci iz jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija

Daphne Zuniga (Foto: Profimedia) Daphne Zuniga (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Daphne Zuniga (Foto: Profimedia) Galerija

Daphne Zuniga objavila je fotografiju glumačke ekipe serije Melrose Place.

Jedna od najgledanijih i najpopularnijih tinejdžerskih serija, definitivno je ona Melrose Place koja se prikazivala tijekom 90-ih godina, i to od 1992. do 1999. godine.

Pogledaj i ovo Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) baš šteta! Ni skupocjeni Porsche nije mogao skrenuti pažnju s bivšeg seks-simbola, nekad su se svi divili njenoj ljepoti, sad samo šokira

Prije točno 20 godine je emitirano njezine finale, a ovih dana šestero glumaca originalne postave obradovalo je mnoge i probudilo nostalgiju, objavivši zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Točnije, glumica Daphne Zuniga podijelila je svojim obožavateljima fotku na kojoj pozira zajedno s Josie Bissett, Laurom Leighton, Dougom Savantom, Andrewom Shueom i Courtney-Thorne Smith.

"Srela sam neke prijatelje u New Yorku", napisala je 57-godišnja Daphne uz heštegove Melrose Place i prijatelji zauvijek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Zuniga (@daphnezuniga) on

Radnja serije bila je smještena u izmišljeno apartmansko naselje West Hollywood i živote njegovih stanara. Likovi su se kroz sezone prikazivanja neprestano izmijenjivali jedini je onaj glumca Thomasa Calabra, Michael Mancini, bio sveprisutan od prve do posljednje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene