Ogi Antunac predstavlja nam novu kapsulnu kolekciju sa zanimljivim komadima.

Galerija


Link by Ogi Antunac, brand koji nas je svojim dosadašnjim radom pomalo naviknuo da je ''ispred svog vremena'', sada je ''u korak s vremenom'' i to u doslovnom smislu riječi. Naime, svojim vjernim klijentima je upravo predstavio limited edition survival kit / stay @ home collection, odnosno sve ono što je potrebno za modno preživjeti ove neočekivane dane.

Limitirana kapsulna kolekcija sastoji se od #keepyourdistance majica s kapuljačom, udobnih #stayathome hlača#dinnertime tunika i #goingtothestore haljina s kapuljačom, a cijela kolekcija je napravljena od samo prirodnih i ugodnih materijala, kako bi si, naravno, uljepšali naredne dane provedene na kauču.

''Nakon ovog perioda kojeg ćemo se svi, vjerujem, sjećati, ostat će dizajnerski suvenir koji ćemo, isto tako vjerujem, i dalje rado nositi!'', istaknula je dizajnerica branda, Ogi Antunac.

Zanimljivo, kolekciju je snimila, ali i predstavila Mia Matić, koja se ovoga puta tako našla i u ulozi modela i u ulozi fotografa.

Glazbenica preminula u 26. godini, posljednji video na svom profilu objavila je prije samo jedan dan

Vezani članci Halsey (Foto: Getty Images) Ljubiteljica visokih proreza još jednom dokazala da zna kako svoj glavni adut istaknuti na seksi način LINK by Ogi Antunac (Foto: Maja Kljaić) Domaći brend LINK by Ogi Antunac stvorio svoju autorsku tkaninu