Novinarka Nove TV Barbara Štrbac javila nam se iz Windsora, gdje će se u subotu, 19. svibnja vjenčati princ Harry i Meghan Markle.

Galerija


Kraljevski par Meghan Markle i princ Harry vjenčat će se u subotu, 19. svibnja u kapelici St. Georgea u Windsoru. Već sada tamo je prilično kaotično, a atmosfera odaje da sve očekuje kraljevsko vjenčanje! Tamo se već nalazi novinarka Nove TV Barbara Štrbac, koja nam je javila kakva je atmosfera, ali i podijelila s nama dojmove s generalne probe, koja se upravo održala. Naime, generalna proba održala se uoči svadbe u subotu, a tamo je danas sve izgledalo isto onako kako će to biti i u subotu!

"Danas je generalna proba, počela je u 12:00 po našem vremenu, ništa se ne prepušta slučaju. Apsolutno sve moralo je biti identično onako kako će biti i u subotu. Već danas primjećuje se pojačan broj snaga sigurnosti, više je policajaca na ulicama. Zbog probe su danas zatvorene ceste na neko vrijeme. U grad je došlo mnogo ljudi, Britanaca, ali i stranaca. Stranaca najviše dolazi iz Kanade budući da je Meghan Markle rodom otamo. Svi su oduševljeni i s nestrpljenjem iščekuju subotu", javila nam je Barbara Štrbac. Dodala je i kako se ljudima dijele papirnate krune, prodaju se suveniri – šalovi, šalice... A sve s likovima Meghan Markle i princa Harryja.

Kraljevsko vjenčanje - generalna proba (Foto: Barbara Štrbac)
Kraljevsko vjenčanje – generalna proba (Foto: Barbara Štrbac) - 3

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

Kraljevsko vjenčanje - generalna proba (Foto: Barbara Štrbac)
Kraljevsko vjenčanje – generalna proba (Foto: Barbara Štrbac) - 2