Prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji Bryan Adams progovorio je o glasinama o romantičnoj vezi s princezom Dianom.

Galerija


O ljubavnom životu princeze Diane, odnosu s princom Charlesom i Dodijem Al-Fayedom znamo gotovo sve. No priča o posebnom odnosu s kanadskim rokerom Bryanom Adamsom dosad nije bila poznata široj javnosti.

Vezani članci princ william Princ William želi otkriti istinu o intervjuu princeze Diane koji je prije 25 godina šokirao svijet Princ Charles Uskoro će postati kralj, a u mladosti se zamalo oženio svojom rođakinjom? Cijela priča otkrivena je u novoj knjizi

Prilikom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" Andyja Cohena, Bryan Adams progovorio je o odnosu s pokojnom princezom i izjavio kako su bili jako dobri prijatelji. Na škakljivo pitanje, je li to bilo prijateljstvo s povlasticama ili ne, pjevač nije htio odgovoriti.

Princeza Diana (Foto: Profimedia)
Bryan Adams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

“Mnogo je glasina da ste ti i princeza Diana bili jednom u romantičnoj vezi. Njezin batler je rekao kako ste poskrivećki ulazili u Kensingtonsku palaču. Kako biste opisali tu vašu vezu?“, upitao je Cohen Adamsa.

“Veliki prijatelji. Nisam se nikad poskrivećki šuljao, samo bih se pojavio. Ona je jednostavno bila... Ma bili smo jako dobri prijatelji.“, prisjetio se Adam. 

Princeza Diana (Foto: Profimedia)
Princeza Diana (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Je li u cijeloj priči bilo nešto više ili ne, zna samo Bryan, no u svakom slučaju princeza Diana mu je ostala u najljepšem sjećanju.