Prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji Bryan Adams progovorio je o glasinama o romantičnoj vezi s princezom Dianom.

Galerija


O ljubavnom životu princeze Diane, odnosu s princom Charlesom i Dodijem Al-Fayedom znamo gotovo sve. No priča o posebnom odnosu s kanadskim rokerom Bryanom Adamsom dosad nije bila poznata široj javnosti.

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Na estradi se neki ne vole, a neki su razvili bliske odnose: Ovo su najčvršća domaća prijateljstva Slika nije dostupna Princ Harry će nakon 15. rujna biti još poželjniji – Evo i zašto!

Prilikom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" Andyja Cohena, Bryan Adams progovorio je o odnosu s pokojnom princezom i izjavio kako su bili jako dobri prijatelji. Na škakljivo pitanje, je li to bilo prijateljstvo s povlasticama ili ne, pjevač nije htio odgovoriti.

Bryan Adams (Foto: Getty Images)
Bryan Adams (Foto: Getty Images)

“Mnogo je glasina da ste ti i princeza Diana bili jednom u romantičnoj vezi. Njezin batler je rekao kako ste poskrivećki ulazili u Kensingtonsku palaču. Kako biste opisali tu vašu vezu?“, upitao je Cohen Adamsa.

“Veliki prijatelji. Nisam se nikad poskrivećki šuljao, samo bih se pojavio. Ona je jednostavno bila... Ma bili smo jako dobri prijatelji.“, prisjetio se Adam. 

Princeza Diana (Foto: Profimedia)
Princeza Diana (Foto: Profimedia)

Je li u cijeloj priči bilo nešto više ili ne, zna samo Bryan, no u svakom slučaju princeza Diana mu je ostala u najljepšem sjećanju.