Uništio ga razvod ili?

Blijed, mršav i proćelav: Svijet je poprilično zabrinut zbog najnovijih fotografija Johnnyja Deppa

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) +0 Johnny Depp (Foto: Getty Images) Galerija

Neprepoznatljive fotografije glumca Johnnyja Deppa podijelili su njegovi obožavatelji na društvenim mrežama, a jednu s njim objavio je i naš proslavljeni violončelist Stjepan Hauser

Poslije burnog razvoda od Amber Heard 2016. godine, Johnny Depp posvetio se djeci i karijeri, ali o njihovom kratkom braku i danas se piše jer bila je to velika ljubav koja nije izdržala njihove karaktere. No ono što u ovom trenutku više zabrinjava fanove glumca od njegovih propalih ljubavi jest njegov izgled. Naime, proteklih dana na društvenim su mrežama osvanule njegove fotografije za koje je pozirao s fanovima, a mnogi su primijetili da nekad miljenik žena ne izgleda baš najbolje.

 

A post shared by IFOD (@italianfansofdepp) on

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Bez trunke šminke Izabel Kovačić objavila jednu od najljepših fotografija dosad: "Ti si čudo, vrijedna divljenja"

Fotografije koje su nastale tijekom europske turneje njegova benda The Hollywood Vampires glavna su tema rasprave na društvenim mrežama. U komentarima se uglavnom ističe kako 54-godišnji Depp izgleda bolesno, da je jako mršav, a mnogi ni ne vjeruju da je to on.

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

''Što god da je, pobrini se za sebe, ne želimo te izgubiti'', poručili su mu zabrinuti fanovi.

Fotografiju s Johnnyjem Deppom na svom je Instagramu objavio i naš proslavljeni violončelist Stjepan Hauser, a i pod njegovom fotografijom puno je onih koji se slažu da holivudska legenda baš i ne liči na sebe.

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

''Isuse, pa što mu se dogodilo. Razvod ga je uništio'', jedan je od komentara.

A jesu li u pitanju razvod, godine ili nešto drugo, vrijeme će pokazati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene