Gigi Hadid i Zayn Malik zajedno čekaju prvo dijete, a njihove obožavatelje to vijest je naprosto oduševila.

Galerija


Društvene mreže zapalile su nakon vijest da manekenka Gigi Hadid i njezin dečko, glazbenik Zayn Malik čekaju prvo dijete i da je trudna već pet mjeseci, kako su izvijestili strani mediji.

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Profimedia) Svađaju se i mire već godinama, a slavna manekenka i pjevač sada čekaju svoje prvo dijete Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu

To nitko dosad nije znao, no domišljata Gigi je to možda ipak dala naslutiti kada je prije nekoliko dana objavila fotografije s proslave svog 25. rođendana. Naime, njezini obožavatelji uočili su detalj, točnije poklon vrećicu s natpisom "bok bebo" i prekrila ju emotikonom suncokreta da se zapravo ne vidi. Zbog toga su uvjereni da im je suptilno pokušala dati do znanja o čemu je riječ. A bilo je tu i poklona u plavim i ružičastim vrećicama s motivima crtanih filma pa su neki već uvjereni da znaju i spol djeteta te da je uz rođendan organizirala i proslavu darivanja djeteta. 

Nagađanja su se pojavila nakon što je TMZ objavio vijest da je Gigi u petom mjesecu trudnoće, a ona je veljači ove godine spomenula da razmišlja o širenju obitelji.

"Sve više razmišljam o obitelji kako sam starija i nisam sigurna da ću se baviti uvijek ovim poslom. Obožavam kreativnu stranu modne industrije. Ljudi s kojima radim me čine sretnom, no tko zna. Možda ću se primiti kuhanja uskoro", rekla je Hadid u intervjuu prije dva mjeseca.

Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio