Ujak Meghan Markle Joseph Johnson medijima je ustupio njezine dosad neviđene fotografije iz djetinjstva.

Galerija


Sa slatkim osmijehom i afrofrizurom 11-godišnja Meghan Markle nije se razlikovala od svojih vršnjaka iz Kalifornije, što se ne bi moglo reći i za danas odraslu, 37-godišnju Meghan, koja se našla u životnoj ulozi britanske vojvotkinje.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry vratio se kući i svima jasno dao do znanja kako želi da ga sada oslovljavaju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan kakvu još niste vidjeli: Objavljene dosad neviđene fotografije iz vojvotkinjina djetinjstva

Tu je i još nekoliko dosad neviđenih fotografija Meghanina djetinjstva koje je medijima ustupio njezin ujak Joseph Johnson i polubrat njezine majke Dorije Ragland

Zanimljive fotografije iz obiteljskog albuma Meghan prikazuju od najmlađe dobi pa sve do one tinejdžerske, kada je već bila odrasla u pravu ljepoticu.

Fotografije iz djetinjstva možete pogledati OVDJE.

Očekivano, obožavatelji kraljevske obitelji, naročito vojvotkinje Meghan i princa Harryja oduševljeni su zbog toga što su dobili priliku vidjeti svoju miljenicu kako dosad nisu imali prilike. Kao sedmogodišnju djevojčicu na plaži, u društvu s bakom Jeanette Johnson, kako se igra s omiljenim igračkama, kako je slavila rođendane i družila se s rođacima s kojima je bila bliska.

Meghan je čak i u tinejdžerskoj dobi pokazivala majčinski instinkt, što je pokazivala čuvajući mlađe bratiće i sestrične, piše Daily Mail.

"Bratić Donovan bio je dosta mlađi od nje i sviđalo joj se to što je on zapravo tek beba. Čuvala ga je, tretirala ga je kao lutku", otkrila je mlađa sestra njezine bake Jeanette.

To je potvrdio i Meghanin ujak, s čijim se sinovima Meghan također često družila.

"Moji sinovi Shawn i James bili su vrlo bliski s Meghan. Izlazili su zajedno na zabave", otkrio je njezin ujak.

No dani zabave i ludih provoda sada su daleko iza Meghan, koju uskoro čekaju ozbiljnije i one prave majčinske obveze.

Sve fotografije pogledajte ovdje.