strašno!

Otkriveno tko je stajao tik pored snimateljice u kobnom trenutku pucnjave, a objavljena je i snimka poziva policiji

Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Policiju je na set filma "Rust" pozvala Mami Mitchell, a upravo ona stajala je pored snimateljice Halyne Hutchins u trenutku kada je Alec Baldwin pucao u nju smatrajući da puca iz rekvizita.

Mamie Mitchell na setu filma "Rust" radi kao voditeljica scenarija, a za američke je medije ispričala kako je bila odmah pored snimateljice Halyne Hutchins kada je ustrijeljena. "Istrčala sam i pozvala hitnu službu. Vikala sam im da odmah dođu svi koji mogu", rekla je Mitchell.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Istraga se nastavlja Nova izvješća stručnjaka za oružje Alecu Baldwinu opet bi mogla stvoriti probleme: ''Okidač je povučen...''

"Ova žena je bila tek na početku karijere. Bila je predivna žena kakve rijetko sretnemo u životu", kazala je potresena Mitchell nakon strašne nesreće. Objavljena je i snimka njezina poziva.

"Na setu sam filma na ranču Bonaza Creek, dvije osobe su slučajno upucane rekvizitom. Potrebna nam je pomoć odmah", rekla je u telefonskom pozivu Mitchell. Na pitanje žene koja se javila u kontakt centru je li pištolj imao u sebi prave metke, Mamie je rekla da ne može potvrditi ništa u tom trenutku. Opisala je cijelu situaciju, a policija je kasnije sve rekvizite odnijela u postaju kao dokaz.

Istraga ove strašne nesreće je i dalje u tijeku, a osim rekvizita, kao dokaz je policija uzela i Baldwinov kostim u kojem je bio u trenutku pucnjave, a na kojem su pronašli tragove krvi.

Objavljeno je i tko je dao pištolj u ruke slavnom glumcu. U policijskim dokumentima stoji kako je oružarka Hannah Gutierrez Reed na kolica na setu snimanja ostavila tri pištolja koja su trebala poslužiti kao rekviziti, dok je asistent režije Dave Halls jedan od njih predao Baldwinu te nije znao da je napunjen između ostalog pravim mecima. "Hladan pištolj", viknuo je Halls ekipi prije nego što je započelo snimanje, a to je značilo da je pištolj siguran za ispaljivanje za potrebe snimanja.

Samo nekoliko sekundi nakon, glumac je ispalio iz pištolja pravi metak koji je usmrtio snimateljicu i ranio redatelja. Koristio je pištolj iz serije Colt, piše Daily Mail.

Objavljeno je i kako je više snimateljskih ekipa proteklih tjedana napustilo set filma "Rust" u znak prosvjeda zbog radnih uvjeta. Snimatelji i njihovi pomoćnici bili su ogorčeni uvjetima rada na niskobudžetnom filmu: žalili su se na preduge sate koje su provodili na snimanju, preduga putovanja do seta, kao i plaće.

Jedan od članova ekipe sa seta, koji je zbog svega bio vrlo uznemiren, naglasio je kako je zbog svega trebala biti provedena istraga o sigurnosti, no to nije učinjeno. Istaknuo je i kako nije bilo garancije da se nezgoda s oružjem neće ponoviti te dodao da su na setu radili pod pritiskom i da su ih stalno požurivali. Neimenovani izvor kazao je LA Timesu i kako je poslao poruku voditelju produkcije u kojoj izražava zabrinutost zbog slučajnih ispaljenja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene