Prema Forbesu

Nova lista milijunaša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ugledni magazin Forbes objavio je svoju tradicionalnu listu najbolje plaćenih holivudskih glumaca.

Robert Downey Junior zaista ima razloga za slavlje. U proteklih 12 mjeseci ovaj glumac je zaradio astronomskih 75 milijuna dolara. Samo Iron Man 3 i Osvetnici zaradili su više od milijardu dolara.

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Eric Bana Ali postoji caka Nakon šokantnog razvoda od miljenika žena, utjehu je pronašla u novom prijatelju i glumcu hrvatskih korijena koji je od nje mlađi 13 godina

Odmah iza Downeja, na drugom mjestu je Channing Tatum. On je od lipnja 2012. do lipnja 2013. zaradio 60 milijuna dolara. Najveći dio priskrbio mu je film Stevena Sodeberga - Magic Mike.

>> Charlie Hunnam - Frajer kojeg bi svaka poželjela!

Na trećem mjestu našao se australski glumac Hugh Jackman. Njegova prošlogodišnja zarada procijenjena je na 55 milijuna dolara. Mjuzikl Jadnici u kojem je glumio bio je hit koji mu je priskrbio i nominaciju za Oscara. Najviše zarade ipak mu je donijela uloga Wolverina u filmskom serijalu X-men.

52 milijuna dolara u džep je spremio Mark Wahlberg. Njegov film Ted bio je najveće kino iznenađenje u 2012. godini. U snimanje Teda utrošeno je 50 milijuna dolara, a na kino blagajnama je na kraju zaradio 550 milijuna dolara.

Na petom mjestu našao se Dwayne Johnson sa zaradom od 46 milijuna dolara. Sedam milijuna manje zaradio je Leonardo DiCaprio. Najveći dio ulogom u filmu Veliki Gatsby. Među prvih deset našli su se još i Adam Sandler, Tom Cruise, Denzel Washington. Listu je zaokružio glumac Liam Neeson.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene