Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi medijski prostor zgodna Kim dobila je zahvaljujući druženju s bogatom nasljednicom lanca hotela 'Hilton'.


Kim Kardashian prije 10 godina živjela je u sjeni slavne Paris Hilton. Naime, američka starleta radila je kao osobna asistentica plavokose bogatašice. Kim je tada ispunjavala sve Parisine prohtjeve, a bogatašica ju je zauzvrat svugdje vodila sa sobom.

 

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Vezani članci PR Brzi i žestoki 9 Oktoberfest, Kim Kardashian Pogledajte kako su zvijezde tulumarile na najvećoj narodnoj fešti koja je otkazana prvi put u povijesti

Upravo je jedan njihov zajednički izlazak zauvijek sve promijenio.

Snimku za koju se smatra kako je prvo medijsko pojavljivanje lijepe Kim objavio je američki portal 'TMZ'.  ispred jednog noćnog kluba u Los Angelesu. Iako je u cijeloj priči Tara Reid glavna akterica budući da je osiguranje nije pustilo u klub u koji je Paris Hilton ušetala s Kim, nitko nije ni slutio da će crnokosa ljepotica postati prepoznatljivo medijsko lice. Snimka je nastala prije deset godina, a Paris sada tvrdi kako joj je žao što je na taj način ponizila Taru.

 

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

U svakom slučaju, ni Tara ni Paris više nisu medijski eksponirane kao Kim Kardashian za koju su kamermani tada tek usputno prokomentirali kako ima 'dobru guzu'.