Sandra Perković, Ljupka Gojić Mikić, Jacques Houdek i mnogi drugi domaći celebrityji odali su počast žrtvama Vukovara na društvenim mrežama.

Galerija


Dan sjećanja na žrtve Vukovara mnogi su poznati Hrvati obilježili na društvenim mrežama.

Vezani članci Željko Sabo i Ivan Penava Nekad ljuti protivnici, danas partneri! Sabo Penavi osigurao većinu: ''Nećemo tražiti dlaku u jajetu'' Policijski automobili, ilustracija Ratni zločin na Sajmištu: Zlostavljali i udarali muškarce pred ženama i djecom, a onda je uperio pušku u glavu djevojčici (8) koja je glasno plakala zbog oca

Severina je stradalom gradu na Instagramu posvetila stihove svoje pjesme "Grad bez ljudi" te rasplakala obožavatelje, a svojom objavom na društvenoj mreži mnoge je dirnula i voditeljica Ivana Paradžiković.

Pjevač Jacques Houdek na Facebooku je objavio "Priču za roditelje" ratnog reportera Siniše Glavaševića koji je poginuo tijekom bitke za Vukovar i koji se smatra simbolom ratnog novinarstva u Hrvatskoj. Uz tekst, objavio je i dvije fotografije stradalog grada.

🙏🏻🤍🕊 GRAD - TO STE VI! 🖋 Siniša Glavašević Odustajem od svih traženja pravde, istine, odustajem od pokušaja da ideale...

Objavljuje JACQUES HOUDEKSrijeda, 18. studenoga 2020.

Dizajnerica i bivša manekenka Ljupka Gojić-Mikić Dan sjećanja obilježila je poznatom ratnom fotografijom uplakane djevojčice u plavom kaputu, tada šestogodišnje Željke Jurić.

"Da više nikad nijedno dijete ne pati", napisala je Ljupka u opisu svoje objave na Instagramu.

Kazališni glumac Siniša Ružić na Instagramu je objavio simboličnu fotografiju čizama pored zapaljenih svijeća.

Sandra Perković je uz fotografiju simbola grada, Vodotornja, napisala poduži opis na engleskom uz koji je istaknula i da je ponosna što je Hrvatica.

Ivana Paradžiković dirljivom objavom i fotografijom iz djetinjstva prisjetila se svoje prošlosti u Vukovaru