Podnijeli tužbu

Obitelj Boba Sageta nakon sumnji u pravi uzrok njegove smrti zatražila zabranu širenja novih informacija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Udovica Boba Sageta i njegove tri kćeri žele zabraniti objavu informacija vezanih uz njegovu smrt što se odnosi na rezultate obdukcije, fotografije, videozapise i audiosnimke.

Obitelj pokojnog glumca i komičara Boba Sageta u utorak je podnijela tužbu uredu šerifa okruga Orange sa zahtjevom za zabranu objave informacija vezanih uz istragu njegove iznenadne smrti u dobi od 65 godina, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz velika tuga Poznati se u nevjerici opraštaju od svima znanog glumca, njegova smrt posebno je dirnula zvijezde serije koja je i danas obožavana

Tužba koju su podnijele njegova udovica Kelly Rizzo i tri kćeri, Aubrey, Lara i Jennifer, odnosi se na rezultate obdukcije te fotografije, videozapise i audio snimke vezane uz Bobovu smrt.

U tužbi se navodi kako bi objava takvih informacija Sagetovoj obitelji mogla uzrokovati nepopravljivu štetu u obliku ekstremne duševne boli, tjeskobe i emocionalne patnje.

Saget je 9. siječnja pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu gdje je večer prije imao stand-up nastup, a uzrok smrti objavljen je nakon mjesec dana.

"Zaključeno je da je slučajno o nešto udario stražnjim dijelom glave, mislio je da to nije ništa opasno te je otišao spavati", poručila je Bobova obitelj u službenom priopćenju.

S obzirom na to da je njegova smrt proglašena nesrećom, nije pokrenuta istraga, no neurokirurg Sanjay Gupta je nakon objave rezultata obdukcije za CNN komentirao kako stvari nisu toliko beznačajne kako se čine.

"Potrebno je puno snage da lubanja zadobije toliko oštećenje. Sudeći po svemu, osoba koja ima ozljede poput Sageta trebala je pasti niz stepenice ili ju je čak trebao udariti automobil. Nažalost, nikada nećemo saznati što se točno dogodilo. Mogu samo reći da je za ovakvu ozljedu potreban udarac bejzbolskom palicom", komentirao je neurokirurg, nakon čega su na Twitteru počele kružiti razne teorije zavjere te su Sagetovi obožavatelji zaključili kako bi policija trebala pokrenuti istragu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 1 Vanna - 3 +0 Vanna i Boytronic Celebrity Vanna uhvaćena u rijetkom izlasku sa suprugom, nakon 24 godine braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) +5 Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljkova lijepa supruga novim potezom dala naslutiti ono o čemu se već dugo šuška, što se zapravo događa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene