Svjetski politički problemi

Obama se izjasnio, a što kažu slavni showbizzeri? NE ratu u Siriji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hoće li Obama ostati bez svojih pristaša iz svijeta showbizza? Većina njih šuti, no neki su već jasno dali do znanja na čijoj su strani...

Baracku Obami predsjednički mandat, ni prvi a sada ni drugi, nije nimalo lak. I dok se prvi puta pričalo o Iraku i Afganistanu, sada je na meti Sirija. Na samim izborima javno ga je bodrilo mnogo slavnih osoba iz svijeta showbiznisa, no većina njih za sada šuti.

Američki predsjednik je poručio kako Amerika mora upotrijebiti ograničenu vojnu silu u Siriji kako bi spriječila buduće napade kemijskim oružjem, istaknuvši kako ne želi ulaziti u još jedan skup i dug rat. 

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

O cijelom problemu puno se piše, no slavni koji su dali svoju potporu Obami na drugim izborima za američkog predsjednika, sada su prilično tihi – osim njih nekoliko. Madonna je uvijek bila buntovnica, a ni sada nije mogla šutjeti. Na svojem Instagramu objavila je fotografiju na kojoj piše: 'S.A.D. ne ulazi u Siriju, zbog ljudskosti'. U svega nekoliko sati, Madonna je skupila preko 300 tisuća 'lajkova' koji pozivaju na savjest i na američki kongres da dobro razmisle o svojoj odluci i Siriji.

>> Procurila snimka seksa slavne glumice!

I američka glumica Alyssa Milano odlučila se na drastične mjere kako bi privukla pažnju velikog broja ljudi. Objavila je na na Internetu lažnu snimku seksa na kojoj je odglumila kako se zabavlja s dečkom dok u pozadini na TV-u novinar izvještava o situaciji u Siriji.


Alyssa Milano Sex Tape from Alyssa Milano

Oglasila se i mlada glazbenica Azealia Banks koja je poručila 'ako Obama napadne Siriju, Amerika više nikad neće imati crnog predsjednika'.


I dok mnogi komentiraju i ne podržavaju akciju kojom bi se pokrenula još jedna ratna katastrofa, čeka se reakcija i ostalih 180 Obaminih 'promotora' među kojima su hollywoodkse zvijezde, glazbenici, pisci, sportaši,... među kojima su Beyonce, Scarlett Johansson, Anne Hathaway, Katy Perry, Chanel Iman, Lady Gaga, tu su i moćni Jay Z, Ice Cube, John Legend, Jon Hamm, Bruce Springsteen, Danny DeVito, Will.I.Am… oni za sada šute. Vjerojatno se svi nekako nadaju dobrom rješenju. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene