Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malo smo istražili, a za neke smo se pjesme i iznenadili.


Koliko vam se puta dogodi da čujete pjesmu, super vam je no zapravo i ne znate o čemu govori. Pa mi smo odlučili raskrinkati neke starije, a neke i nove hitove.

MTV Video Music Awards: Prestravljeni pogled na stražnjicu Nicki Minaj postao internetski hit!

Vezani članci Slika nije dostupna Popularnije od Bonda bile su jedino pjesme o njemu! Slika nije dostupna Najljepše božićne pjesme izmamit će vam osmijeh na lice!

Foster The People – 'Pumped up Kicks'
Iako ima prilično zaraznu melodiju, pjesma je zapravo pomalo i uznemirujuća. Zapravo, radi se o dječaku koji je odlučio pucati na svoje kolege u školi. Sada ćete sigurno drugačije gledati na ovu pjesmu, zar ne?

Madonna – 'Like a Virgin'
Iako je opjevala djevičanstvo, zapravo se radi o ulasku u novu vezu. Pjesmu su inače napisala dvojica muškaraca koji su htjeli naglasiti da je svaka nova veza jedno potpuno novo iskustvo.

The Cranberries – 'Zombie'
Veliki r'n'r hit i danas je rado slušan. Snažan ritam, snažne riječi, a zapravo se radi o borbi nezavisnosti Iraca (IRA= Irish Republican Army) od Britanaca.


Bryan Adams – 'Summer of 69'
Iako su mnogi mislili da je tu riječ o godini, zapravo su u pravu svi oni koji su imali seksualne aluzije na broj 69 jer se radi o seks pozi.

Michael i Janet Jackson – 'Scream'
Spot je prilično svemirski, no zapravo se radi o borbi s tabloidima i onima koji izmišljaju laži o njima. Pjesma je izašla ranih 90-tih kada je Michael Jackson optužen za seksualno napastovanje djece.


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook