Uzbudljiiva priča

Bukti ljubav između Rize i Dile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napetost raste između dvije obitelji te dolazi do ponovnog sukoba između Barazoglua i Selamoglua. Ipak, to je jedina prilika da Dila vidi Rizu.

Hadžer je preminula na Dilinim rukama. Taj ju je događaj promijenio i sada misli da se sama mora pobrinuti za pravdu. Obuzeta ljutnjom bane u konak Selamogluovih, ali shvati da je pogrešno postupila i da se na taj način neće osvetiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda turske serije Riza otkrio hoće li pronaći ljubav s Dilom!

Što Dila i James Bond imaju zajedničko?

Zato se mora praviti da se sabrala i krenuti u akciju, a da ništa ne da naslutiti g. Sejitu. Očitavajući Azeru bukvicu, Riza si je u svađi ozlijedio ruku. Odluči neko vrijeme ne viđati Dilu kako ne bi ništa posumnjala. Ali opet ne može bez nje. Koliko god da iz dana u dan raste njegova ljubav prema Dili, toliko i unutarnja previranja postaju sve dublja.

Dila pak gleda na Rizu - kojeg poznaje kao Javuza - kao na luku u kojoj se može udaljiti od briga. Međutim, unutarnji joj glas neprestano šapuće da radi nešto pogrešno. Za to vrijeme ukućani su primijetili da Dila često izlazi iz konaka i nestaje, jer ona svima taji prijateljstvo s Javuzom. Da bi otkrio kamo ide, g. Sejit naređuje da je se potajice prati.

Obitelji Barazoglu i Selamoglu ovog se puta sukobljavaju oko vila koje Azer želi izgraditi. Azer je grub prema seljaku koji mu ne želi prodati zemlju. No riječ je o seljaku kojega g. Riza poznaje i koji mu je drag.

Sukobljava se s Azerom braneći seljakova prava. Napetost koja raste između dviju obitelji za Dilu je rijetka prilika da vidi i nađe Rizu i koju ne propušta. Zato traži Azerovu pomoć.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene