Dojmove sa Splitskog festivala još uvijek sabire Ivana Marić koja je ove godine debitirala na festivalu s pjesmom ‘Ako odlaziš ovako’, koja je nagrađena za najbolji aranžman.


Nakon uspješnih singlova ‘Zašto to toliko traje’ i ‘Pamtim ovu ljubav’ koji su pokupili komentare kako struke, tako i publike, Ivana Marić je odlučila ovo ljeto začiniti novim singlom.

Vezani članci Ida Prester Novi ljetni hit Ide Prester je pred vama, pjesmu je snimila u suradnji s poznatim house DJ-em i producentom Goran Karan Goran Karan predstavlja novi singl „Baš me briga“, zahvaljujući ovom projektu upustio se i u nešto sasvim drugačije

Kao i na spomenutim prethodnim singlovima, tako je i na ovome radio Ante Pecotić, koji je autor glazbe, teksta i aranžmana, stoga kombinacija suradnje Ivane i Ante može rezultirati samo uspjehom. ‘Ovo je moj treći singl u suradnji s Antom Pecotićem ! Pjesmu smo predstavili na Splitskom festivalu gdje smo dobili i nagradu za najbolji aranžman, na što smo jako ponosni jer je dokaz da idemo u dobrom smjeru s novim materijalom'.

Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP!

'Bila mi je velika čast predstaviti novu pjesmu upravo na Prokurativama, na pozornici gdje su započete i izgrađene velike karijere mojih uzora poput Doris Dragović, Zorice Kondže i Olivera! Pjesma "Ako odlaziš ovako" osvojila me na prvo slušanje. Energična je i plesna, bez obzira što nije u nekom tipičnom latino, ljetnom ritmu! Nadam se da će je publika prihvatiti kao i pjesmu "Pamtim ovu ljubav" koja još vlada top listama’, izjavila je Ivana. 

Ovog Ivana  ljeta ima puno posla i priprema se za jesen koja donosi nove poslovne izazove. Najveći izazov svakako će biti druga sezona najgledanijeg i najpopularnijeg showa u Hrvatskoj Tvoje lice zvuči poznato kojem se Ivana posebno veseli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook