Novak i Jelena Đoković ne skrivaju koliko vole glazbu nedavno preminulog hrvatskog glazbenika Olivera Dragojevića.

Galerija


Slavni tenisač pokazao je kako se on i supruga Jelena opuštaju.

Vezani članci Novak Đoković (Foto: Instagram) Pogledajte kako Novak Đoković s ekipom na Korčuli pjeva jednu od najljepših Oliverovih pjesama Novak Đoković, Jelena Đoković (Foto: Instagram) Osvojio Wimbledon, pa se zaputio u Hrvatsku: Novak Đoković sa suprugom uživa na Korčuli

Radi se o Novaku Đokoviću i njegovoj voljenoj supruzi Jeleni koji ne skrivaju koliko vole glazbu nedavno preminulog hrvatskog glazbenika Olivera Dragojevića.

Tako se bračni par sinoć odmarao upravo uz njegovu poznatu skladbu "Trag u beskraju" koju su i zapjevali. "Nakon dugog, ali uspješnog dana, nema boljeg načina za opuštanje nego malo zapjevati s mojom ljubavi. Nismo najbolji u ovome, ali smo se zabavili pokušavajući pjevati. Ovo je jedna od nama najdražih pjesama. Ostavio je trag u beskraju, a mi sa svakom njegovom pjesmom koju pjevamo činimo taj trag u beskraju bogatijim", napisao je ispod snimke Novak.

Ona traje nešto više od 3 minute i jako je simpatična, no možda ne bi bilo loše naglasiti da je dobro što je Novak izabrao tenisku, a ne glazbenu karijeru.

To su mu poručili i brojni obožavatelji koji su istovremeno zaključili kako su on i supruga doista presladak par.