Ovako on slavi pobjedu

VIDEO Priznao: 'Nikada nisam pojeo ništa ukusnije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je video koji je postao pravi hit na Internetu!

Novak Đoković uhvaćen je u neobičnom trenutku. Naime, nakon pobjede nad protivnikom Rodgerom Federerom, srpski je tenisač pojeo malo trave s terena u Wimbledonu.

Pogledaj i ovo Novak Đoković jasno je i zašto! Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

VIDEO Srpski tenisač dobio kraljevsko priznanje

Nakon što je pobijedio, slavni se tenisač spustio na sve četiri, ubrao malo trave i pojeo je. Ipak, to nije bio prvi put da je Novak napravio tako nešto. Kada je 2011. godine po prvi puta osvojio Wimbledon pojeo je malo trave s terena. Tada je rekao da nikada nije probao ništa ukusnije, prenosi portal si.com.

'Okus se nije puno promijenio. Da budem iskren, nisam ništa ni osjetio. Uzeo sam dobar zalogaj i to mi je bio najukusniji obrok koji sam ikada jeo', objasnio je igrač.

'To su bile suze radosnice, vrlo emotivno sam sve to doživio. I na poslovnom i na privatnom planu puno sam toga prošao u zadnje tri godine, ali sada ne želim pričati o tome. Svi mi imamo problema s time, samo se treba naučiti nositi s time. Ponekad ne možete razdvojiti privatno od profesionalnog, ali nakon što izađete na teren treba imati kristalno jasan um', objasnio je tenisač.

Pobjedu je proslavio u suzama, a čestitali su mu čak i Prince William i Kate Middleton.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene