Vijest se širi brzinom munje – jedan od najpoznatijih tenisača na svijetu dobiva svoj reality show!


Novak Đoković, jedan od najpoznatijih tenisača na svijetu, odlučio se na jedan neobičan korak u svojoj karijeri. Naime, iduće će godine postati zvijezda reality showa koji će pratiti njegov život.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives Ivanišević testirala se na koronavirus pa iz samoizolacije javila kako se osjeća: "Nitko nije siguran..." Miloš Biković Glumac partijao s Đokovićem prije nekoliko dana pa se testirao na koronavirus: "Prerano smo se opustili"

Emisija s naslovom "Novak" bit će emitirana na platformi Amazon Prime u SAD-u, Velikoj Britaniji i Japanu, najavio je srpski tenisač na margini US Opena gdje se sedmi put u karijeri plasirao u finale nakon pobjede nad Francuzem Gaelom Monfilsom od 6-3, 6-2, 3-6, 6-2.

'Moji navijači me prate od početaka na teniskim terenima, a ja sada želim s njima podijeliti svoju svakodnevicu, ono što mi je važno, svoje vrijednosti, uvjerenja, navike i želim im predstaviti sjajne ljude koji stoje oko mene', kazao je Đoković, osvajač 12 grand slam turnira.

Show će tako prikazivati njegovu dnevnu rutinu, treninge, prehranu, detalje iz privatnog života, ali i putovanja u rodni Beograd.