Sve je moje tuđe

Tuđi kreveti i materijalna dobra - sve to stane u jedan kofer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Morat ćete se složiti, Elemental je sjajno započeo s najavom novog albuma. Prvi singl "Goli i bosi" još uvijek vlada radijskim ljestvicama no bend je odlučio da je vrijeme da dobije društvo.

Riječ je o poletnoj pjesmi koja se na pomalo humorističan i auto-ironičan način poigrava s temama ljubavi, bijega "trbuhom za kruhom", podstanarstva, tuđih kreveta i materijalnih dobara koja stanu u jedan kofer.

Pogledaj i ovo showbuzz stigao novi hit Severina objavila novost koju su njezini fanovi željno iščekivali: "Falili ste mi, nadam se da sam i ja vama"

Elemental u sivilu svakodnevice uspijeva naći moment u kojem se možemo sami sebi nasmijati i barem u trajanju pjesme prihvatiti sanjarsku perspektivu koja se zrcali u stihovima i glazbi.
Kao i odlično prihvaćena "Goli i bosi", pjesma "Sve je moje tuđe" najavljuje novi album za koji bend tajnovito tvrdi da će se u javnosti pojaviti uskoro.

Ovakve ih još nismo vidjeli - nesputana zabava bez dlake na jeziku!

Još jedna novost u životu Elementala je svakako i pokretanje vlastite diskografske etikete "383 Records" kojom im je želja taj segment svoje glazbene karijere držati u vlastitim rukama. Za bend poput Elementala, koji praktički zadnjih 10 godina žive po principu "uradi sam", to je bio, kažu, logičan slijed.

"Sve je moje tuđe" prati video spot koji je za bend snimio radišni kolektiv C47 Film, pod palicom redatelja i montažera Marka Milovca i direktora fotografije Ivana Zadre. Glavnu ulogu tumači Ivica Gunjača. Ekipa C47 Film prethodno je s bendom surađivala na spotovima za pjesme "Bolji si", "Prokleta ljubav" i "Goli i bosi".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene