Morat ćete se složiti, Elemental je sjajno započeo s najavom novog albuma. Prvi singl "Goli i bosi" još uvijek vlada radijskim ljestvicama no bend je odlučio da je vrijeme da dobije društvo.


Riječ je o poletnoj pjesmi koja se na pomalo humorističan i auto-ironičan način poigrava s temama ljubavi, bijega "trbuhom za kruhom", podstanarstva, tuđih kreveta i materijalnih dobara koja stanu u jedan kofer.

Vezani članci Eric Kantautor o kojem će se pričati predstavlja blagdansku pjesmu „Najljepši dar (Božićna)“ Albina Mlada splitska pjevačica objavila video za svoju novu pjesmu, spojila je ljubav prema glazbi i plesu

Elemental u sivilu svakodnevice uspijeva naći moment u kojem se možemo sami sebi nasmijati i barem u trajanju pjesme prihvatiti sanjarsku perspektivu koja se zrcali u stihovima i glazbi.
Kao i odlično prihvaćena "Goli i bosi", pjesma "Sve je moje tuđe" najavljuje novi album za koji bend tajnovito tvrdi da će se u javnosti pojaviti uskoro.

Ovakve ih još nismo vidjeli - nesputana zabava bez dlake na jeziku!

Još jedna novost u životu Elementala je svakako i pokretanje vlastite diskografske etikete "383 Records" kojom im je želja taj segment svoje glazbene karijere držati u vlastitim rukama. Za bend poput Elementala, koji praktički zadnjih 10 godina žive po principu "uradi sam", to je bio, kažu, logičan slijed.

"Sve je moje tuđe" prati video spot koji je za bend snimio radišni kolektiv C47 Film, pod palicom redatelja i montažera Marka Milovca i direktora fotografije Ivana Zadre. Glavnu ulogu tumači Ivica Gunjača. Ekipa C47 Film prethodno je s bendom surađivala na spotovima za pjesme "Bolji si", "Prokleta ljubav" i "Goli i bosi".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook