reakcije se ne stišavaju

Halle Berry postala je predmet sprdnje zbog nove frizure, što vi kažete na ovu drastičnu promjenu imidža glumice?

Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Keanu Reeves, Halle Berry (Foto: Getty Images) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: Getty Images) Adrien Brody i Halle Berry Halle Berry (Foto: Instagram) +1 Halle Berry (Foto: AFP) Galerija

Halle Berry iznenadila je obožavatelje drastičnom promjenom koju je pokazala na 93. dodjeli Oscara u Los Angelesu.

Jedan od trenutka s ovogodišnje dodjele Oscara o kojem se jako puno pričalo je pojavljivanje Halle Berry s novom frizurom jer mnogi su se pitali što joj je to trebalo, a na kraju je postala predmet ismijavanja i čuđenja.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Opuštena u 57. godini! Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

51-godišnja Halle dosad je nekoliko puta mijenjala imidže i frizure. Dugo godina gledali smo ju s dječački kratko ošišanom frizurom, s dužom kosom, pa kovrčavom, no niti jedna nije izazvala toliko reakcija kao ova najnovija. Tako se društvenim mrežama šire komentari u kojima ju uspoređuju s lordom Farquaadom iz crtanog filma "Shrek" ili pak s glumcem Joshom Hartnettom, odnosno njegovim imidžem s početka 2000-ih. Neki su čak zaključili da im se čini kao da se sama šišala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Nova frizura Halle Berry, o moj Bože. Izgleda kao da se napila, uzela škare u ruke i sama se ošišala", "Halle izgleda kao djevojka slomljena srca pa se ošišala nožem u WC-u na benzinskoj postaji", "Oh, Halle Berry. Mislio sam da nije moguće da izgleda loše, ali to baš i nije dobra bob-frizura", "Tko je ošišao Halle na zdjelicu?", "Neka mi netko objasni zašto je Halle poželjela frizura lorda Farquadda", samo su neke od kritika koje se šire bespućima interneta.

No bilo je i onih koji su stali na njezinu stranu i kojima se frizura svidjela: "Svima onima koji mrze Halle Berry zbog njezine frizure na dodjeli Oscara - ona je prekrasna žena koja je odabrala frizuru koja joj se sviđa", "Zašto tu svoju energiju ne preusmjerite na nešto drugo i pokušate učiniti nešto pozitivno s njom?".

Ovo nije prvi put da je Halle iznenadila obožavatelje drastičnom promjenom imidža, prije dvije godina učinila je isto na premijeri svog filma "John Wick 3: Parabellum".

Ipak, njezina najpoznatija frizura bila je sasvim kratko ošišana kosa, koja joj je zapravo pomogla da se probije u Hollywoodu, što i sama priznaje.

"Mislim da je to razlog zbog kojeg su me redatelji i producenti primijetili. Prije toga sam imala dugu kosu kao i svaka druga djevojka. Osjećala sam se puno bolje kada sam se ošišala", izjavila je 2019. godine u intervjuu za InStyle.

Upravo s takvom frizurom ušla je u povijest kada je 2002. godine postala prva Afroamerikanka koja je osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu "Monster's Ball".

Koja se frizura vama najviše sviđa?

Koja frizura nabolje pristaje Halle Berry?

  • Nova bob frizura
  • Kratka kosa
  • Duga kosa

Ukupno glasova:

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) +2 Renee Zellweger (Foto: Getty) Nekad i sad Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice šokiralo je njezine fanove, vidljivo je da je pretjerala s korekcijama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene