Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je snimljen u društvu lijepe djevojke, mediji ne prestaju nagađati tko je sretnica koja uživa u društvu hollywoodskog glumca Georgea Clooneya. I napokon je otkriveno.


Amal Alamuddin je britanska odvjetnica s kojom je George Clooney snimljen na ručku u jednom londonskom restoranu. No, još uvijek nije potvrđeno je li mu to nova ljubav ili samo prijateljica s kojom je uživao u ugodnom čavrljanju tijekom ručka.

Donosimo 5 stvari o Amal Alamuddin koje treba znati.

1. Ona nije još samo jedno lijepo lice. Amal je odvjetnica specijalizirana za međunarodno pravo, ljudska prava, izručenja i kazneno pravo. Izgleda kako je Clooney imao mnogo tema za razgovor s ovom ljepoticom s obzirom na njegov interes za politička pitanja i zaštitu ljudskih prava.

2. Proglašena je najpoželjnijom udavačom u Velikoj Britaniji. Ove godine se našla na prvom mjestu liste najpoželjnijih londonskih odvjetnica.

3. Savršeno tečno priča engleski, arapski i francuski jezik.

4. Na Twitteru je slijedi i slavni Ashton Kutcher.

5. Izgleda kako se neustrašiva Amal ne boji toga da dospije na listu 'ozloglašenih'. Upravo je ona odvjetnica osnivača WikiLeaksa - Juliana Assangea, u postupku koji se vodi o njegovom izručenju Švedskoj.

Vezani članci George i Amal Clooney - 2 Godinama je bio na glasu kao zavodnik i zakleti neženja, a sad je objasnio zašto je tako kasno odlučio postati otac Slika nije dostupna Kakav gospodin! Potez Georgea Clooneyja kojem se treba nakloniti

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook