oboje idu u finale

Frcaju iskre na Eurosongu: Jedan natjecatelj zaljubio se u pjevačicu koja mu je konkurencija, danima joj šalje poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tix i Efendi već si danima šalju poruke preko Instagrama, a sudeći po svemu, čini se kako se između njih razvilo nešto puno više od prijateljstva.

Ovogodišnji Eurosong pun je uzbuđenja, a čini se kako je nekim natjecateljima krenulo i na ljubavnom planu. Naime, posljednjih nekoliko tjedana na Instagramu su se počeli dopisivati norveški predstavnik Tix i azerbajdžanska predstavnica Efendi. Sudeći prema porukama koje si ostavljaju, između njih se rodilo i nešto više od prijateljstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EFENDI (@efendi_music)

Pogledaj i ovo Let 3 nismo ni odabrali pjesmu... Evo tko su favoriti za pobjedu na sljedećem Eurosongu, kladionice Hrvatskoj ne predviđaju dobar plasman!

"Ovo je bilo predivno iznenađenje", napisala je Efendi prije nekoliko dana na svom Instagramu uz fotografiju pred ogledalom, na kojoj je pokazala i poruku koju joj je ostavio Norvežanin Andreas Haukeland. "Moje srce pripada tebi", napisao joj je na poruci. "Bože, što je njezin sljedeći potez", napisao je Tix uz fotografiju na kojoj pozira pored darova koje mu je ostavila upravo Efendi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIX (Andreas Haukeland) (@tixmusic)

Norveški predstavnik na Eurosongu svojoj je simpatiji posvetio i nekoliko pjesama na Instagramu, poslao joj je još brojne poruke, ali i buket ruža. "Gdje bi volio otići sa mnom? Na večeru, u Baku ili u finale Eurosonga?" pitala ga je azerbajdžanska predstavnica prije nekoliko dana.

Tix i Efendi su se u utorak u prvoj polufinalnoj večeri plasirali u finale Eurosonga. Edenfi će u subotu u Rotterdamu tako izvesti pjesmu "Mata Hari", dok će Tix nastupati sa singlom "Fallen Angel".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene