Javio se čovjek po imenu Norman Yates Carthens koji tvrdi da ga je Prince posvojio te da postoji oporuka kojom mu je pjevač ostavio 7 milijuna dolara


Veliki glazbeni Prince napustio nas je prije nekoliko tjedana, a od tada svakodnevno slušamo nove teorije zavjere.

Vezani članci Billy Baldwin (Foto: Instagram) Borba za život sina holivudskog glumca: "Imao je samo 16 godina kad su to otkrili... Dosad je prošao 28 tura kemoterapije" Marta Fernandes (Foto: Instagram) Domaći par koji se obožava hvaliti luksuznim životom jednogodišnjem sinčiću kupio sat

Prema najnovijima, javio se čovjek po imenu Norman Yates Carthens koji tvrdi da ga je Prince posvojio te da postoji oporuka kojom mu je pjevač ostavio 7 milijuna dolara. Sestra preminulog pjevača nakon smrti objavila je da njezin brat nije ostavio oporuku, no to očito ništa ne znači. Norman ne odustaje u svom naumu i objavio je da će se boriti do kraja da dobije 'svoj' novac, piše Mirror.

No, nije on jedini. Javila se i Regina Sorenson , koja tvrdi da je Prince bio njezin polubrat po ocu, i od suda je zatražila DNK analizu kako bi dokazala svoju tvrdnju.

Podsjetimo, Prince je preminuo 21. travnja u 58. godini života. Beživotno tijelo glazbenika pronađeno je u njegovom studiju u Minessoti. Službeni policijski izvori potvrdili su da je Prince preminuo od posljedica predoziranja opijatima. Budući da se njegovo bogatstvo procijenjeno je na više od 800 milijuna dolara moramo se pripremiti na još njegovih 'izgubljenih rođaka'.