Norman Reedus snimljen je s Diane Kruger u kupnji i šokirao je mnoge svojim izgledom.

Galerija


Američki glumac Norman Reedus proslavio se ulogom u seriji "Živi mrtvaci" i filmu "Nemilosrdni gadovi". No u posljednje vrijeme ne plijeni pažnju ulogama, već brakom s glumicom Diane Kruger, ali i sve zapuštenijim izgledom koji sablažnjava njegove fanove.

To se dogodilo i nakon što su objavljene njihove fotografije iz kupnje namirnica usred širenja epidemije koronavirusa pa su se mnogi zapitali što se s njim zbiva.

Naime, duga i zapetljana kosa, gubitak kilograma i iscrpljenost na licu kao da su postali njegov zaštitni znak. Gdje god se pojavili, on i Diane ne mogu proći nezapaženo, a ne skrivaju ni negodovanje što ih paparazzi pokušavaju uhvatiti na svakom koraku.

Par se upoznao 2015. godine na snimanju filma "Nebo", a u javnosti su se prvi put zajedno pojavili godinu dana kasnije. 2018. godine dobili su kćer, a Norman iz braka s manekenkom Helenom Christensen ima danas 20-godišnjeg sina. Diane je prije Normana ljubila glumca Joshuu Jacksona, a prije njega bila je u braku s redateljem Guillaumeom Canetom.

Monika Kravić prvi put od razvoda s Mamićem snimljena u društvu novog dečka, par prošetao praznim zagrebačkim ulicama

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom