Nikola Vlašić i njegova supruga Ana prije nekoliko dana su dobili prvo dijete, a vijest su vješto skrivali od javnosti.

Galerija


Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić i njegova supruga Ana dobili su prvo dijete prije nekoliko dana, no tu su informaciju skrivali od javnosti. 24sata javlja kako su sinčiću dali ime Noa.

Vezani članci Zaštitari ispred OŠ Krapinske Toplice - 1 Opet incident u Krapinskim Toplicama! Roditelji smislili novu taktiku, ravnatelj pozvao policiju: "Nekoj djeci je pozlilo, ovo nije normalno" Napad psa, ilustracija Nakon napada psa na dječaka, stručnjak savjetuje: "Bez obzira na pasminu, bitno je da vlasnik stekne osnovna znanja"

Nikola i Ana pred oltar su stali prije nešto više od mjesec dana, a u vezi su bili pet godina. Vjenčali su se u Splitu, no žive u Moskvi, gdje Nikola igra za CSKA. Svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti i sve detalje čuvaju za sebe.

Iz obitelji Vlašić komentirali su kako je u njihovoj obitelji puno lijepih emocija posljednjih nekoliko dana. Nikolu Vlašića je inače u Kopenhagen došla bodriti i sestra Blanka.

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: "Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!"

Nitko ne može vjerovati da ovako izgleda s 54 godine, a pokazala je i tetovažu na guzi za koju su rijetki znali