Ivan Šunjić i Nikol Bulat žive zajedno u stanu na Laništu.

Galerija


Dinamovac Ivan Šunjić u sretnoj je i tajnoj vezi posljednjih godinu dana.

Vezani članci Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica Malenica pisao predsjedniku Vrhovnog suda zbog slučaja braće Mamić: "Što izvršna vlast može učiniti u vezi s tim?" Zoran Mamić Zoran Mamić dobio poziv da se javi sucu izvršenja radi odsluženja zatvorske kazne. Može tražiti odgodu

No, ona više nije tajna, jer se upravo saznalo kako mladi nogometaš ljubi djevojku koja je dobro poznata domaćoj javnosti.

Riječ je o pjevačici Nikol Bulat, bivšoj članici popularne domaće grupe Feminnem koja se odjednom povukla iz javnosti, pa ju zaista dugo nismo nigdje vidjeli.

A 22-godišnji Šunjić ovih je dana jedan od glavnih domaćih sportskih vijesti zbog odlaska iz Dinama u engleski Birmingham, a Nikol je od njega starija 9 godina.

Veza nogometnog-pjevačkog para je stabilna, a svoje su ljubavno gnijezdo savili u stanu na zagrebačkom Laništu, doznaje Večernji list.

Nakon razlaza grupe Feminnem, navodno zbog toga što se Nikol nije slagala s prijedlozima ostale dvije članice Nede Parmać i Pamele Ramljak oko njihovog izgleda, smeđokosa pjevačica posvetila se obavezama na Pravnom fakultetu te poslu.

Za to vrijeme, Ivan je marljivo trenirao te postao jedan od najboljih igrača domaće lige. 

Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu