Noelle Sheldon gledali smo kao djevojčicu Emmu u seriji "Prijatelji" koje se ovih dana prisjetila.

Galerija


Mladu Glumicu Noelle Sheldon gledatelji diljem svijeta imali su priliku upoznati kao preslatku djevojčicu Emmu, odnosno kći Rachel i Rossa iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Prijatelji".

Vezani članci Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) Kviz: Dok jedva čekamo vidjeti njihove nove avanture, provjeri koliko dobro poznaješ "Prijatelje"! Prijatelji (Foto: IMDB) "Prijatelji" ponovno na okupu: Glumci će svoje budžete popuniti milijunskim iznosima!

Noelle danas ima 17 godina i dalje se bavi glumom, no svoje početke nikako nije zaboravila. Svojih prvih glumačkih koraka prisjetila se na profilu na Instagramu, točnije epizode u kojoj se slavi njezin rođendan u kojoj su joj prijatelji snimali poruke koje bi trebala pogledati kada navrši 18 godina. Među njima je i Chandlerova poruka na koju mu Noelle ovih dana i odgovorila.

"Hej Emma, sad je 2020. godina. Uživaš li još uvijek u svom drijemanju", poručio joj je Chandler u svojoj poruci.

2020. godina je stigla, a Noelle se prisjetila njegove poruke i odgovorila mu putem društvenih mreža.

"Upravo sam se probudila iz najboljeg drijemanja ikad, sretna 2020.! Nadam se da ćete svi imati odličnu godinu punu obitelji, prijatelja i smijeha", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira "ispred" dijela seta, točnije kafića Central Perk i drži šalicu s istim natpisom u rukama.

Njezin je potez oduševio tisuće obožavatelje "Prijatelja".

"Ovo je legendarni potez", "Ovo je tako slatko", "Zapravo, stvarno izgledaš kao Rachel", "Upravo si odnijela pobjedu 2020. godine", "Za ovo bi trebala dobiti neku nagradu"", poručili su joj u komentarima.

Severinina najnovija objava raznježila tisuće njezinih obožavatelja: "Hvala ljubavi i hvala Bogu"

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz