šokirao sve

Odbio Eurosong: 'To mi je preveliki stres!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njemačka je u petak u čudu nakon što je pobjednik izbora natjecanja za pjesmu Eurovizije odbio nagradu kazavši da bi volio da zemlju na natjecanju u Beču predstavlja drugonagrađena izvođačica.

Andreas Kuemmert izabran je nakon prebrojavanja glasova milijuna tv gledatelja koji su odlučili da je njegova pjesma najbolja.

Pogledaj i ovo Teya Dora recite nam u anketi! I Srbija je odobrala svog predstavnika na Eurosongu: Pobjednica je Teya Dora, što kažete na njihov odabir?

Evo koga Srbija šalje na Eurosong!

Kada je došao na pozornicu voditeljici Barbari Schoeneberger je kazao da 'nije u poziciji prihvatiti ovo glasovanje', iznenadivši organizatore. 'Ostali smo otvorenih usta', rekao je zaposlenik ARD-a Thomas Schreiber.

Iz Kuemmertove diskografske kuće Universal objasnili su da bi za 28-godišnjeg pjevača odlazak na veće natjecanje bio prevelik stres i da se s njim jednostavno ne bi mogao nositi.

Natjecanje je održano u Expo Plaza Areni u Hanoveru, a Njemačku će na natjecanju za pjesmu Eurovizije 23. svibnja u Beču predstavljati drugoplasirana Ann Sophie. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene