U prvoj epizodi nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobijedila je Maja Bajamić, ali i ostali kandidati imali su poprilično upečatljive izvedbe.

Galerija


U nedjelju navečer osmero kandidata nove sezone najgledanijeg zabavnog plesno-pjevačkog showa predstavilo se s prvim transformacijama.

Vezani članci Lana Jurčević Kako su naše poznate pjevačice, glumice i misice postale uspješne poduzetnice? Maja Bajamić pobijedila u TLZP (FOTO: Dnevnik.hr) Pogledajte još jednom sjajan nastup: Maja kao Aretha razvalila i odnijela prvu pobjedu!

Pobjedu je odnijela Maja Bajamić koja se preobrazila u Arethu Franklin, a članovi žirija složili su se da je njezina izvedba bila itekako najmoćnija. 

I ostali natjecatelji iznenadili su svojim talentima, a jedan od upečatljivijih nastupa svakako je bio onaj Katarine Baban kao Shakire. Saša je njezinom izvedbom bio oduševljen, a Nives, osim što je za glumicu imala samo riječi hvale, nije odoljela ni zgodnoj Katarininoj pratnji na pozornici. Nakon njezina nastupa tako je pozdravila mladića koji je utjelovio Malumu, glazbenika koji inače pjesmu "Chantaje" sa Shakirom.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr)
Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Nives je mladića zagrlila, pitala ga hoće li se udati za nju i sve prisutne ostavila bez riječi. No nitko joj nije zamjerio, a i sama je Katarina zaključila da je njezin kolega odlično odradio svoj zadatak te se našalila da ga mogu dijeliti. 

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr)
Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte ju besplatno na novatv.hr.