Nije mu odoljela

Nives poslije ''Shakirina'' nastupa zaskočila njezinu pratnju na bini pa ga pitala: ''Hoćeš li se udati za mene?''

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) +0 Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

U prvoj epizodi nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobijedila je Maja Bajamić, ali i ostali kandidati imali su poprilično upečatljive izvedbe.

U nedjelju navečer osmero kandidata nove sezone najgledanijeg zabavnog plesno-pjevačkog showa predstavilo se s prvim transformacijama.

Pogledaj i ovo Katarina Baban peta emisija TLZP - 2 Gori sve! Našu glumicu još niste imali priliku vidjeti u ovako oskudnom, kožnom izdanju, Mešin i Navojec kažu da su ponosni na nju!

Pobjedu je odnijela Maja Bajamić koja se preobrazila u Arethu Franklin, a članovi žirija složili su se da je njezina izvedba bila itekako najmoćnija. 

I ostali natjecatelji iznenadili su svojim talentima, a jedan od upečatljivijih nastupa svakako je bio onaj Katarine Baban kao Shakire. Saša je njezinom izvedbom bio oduševljen, a Nives, osim što je za glumicu imala samo riječi hvale, nije odoljela ni zgodnoj Katarininoj pratnji na pozornici. Nakon njezina nastupa tako je pozdravila mladića koji je utjelovio Malumu, glazbenika koji inače pjesmu "Chantaje" sa Shakirom.

Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Nives je mladića zagrlila, pitala ga hoće li se udati za nju i sve prisutne ostavila bez riječi. No nitko joj nije zamjerio, a i sama je Katarina zaključila da je njezin kolega odlično odradio svoj zadatak te se našalila da ga mogu dijeliti. 

Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr) Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte ju besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene