Goran i Nives Ivanišević pojavili su se na Noći hrvatskog tenisa i oduševili svojom pojavom.

Galerija


Hrvatski teniski savez okupio je u petak sjajne tenisače na velikoj svečanosti - Noći hrvatskog tenisa. Tom prilikom naši su sportaši došli u pratnji svojih "boljih" polovica. Legenda hrvatskog tenisa, Goran Ivanišević, stigao je sa svojom suprugom Nives Ivanišević (37), koja je zasjala u haljini boje fuksije.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives Ivanišević se nakon teškog perioda vratila na posao, kolege i obožavatelji nisu skrivali koliko im je nedostajala Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević objavila fotografiju sa sinom na koju nitko nije ostao imun i posvetila mu dirljive riječi

Lijepa Nives pojavila se u lepršavoj haljini jarke boje koja joj je istakla vitke noge pa su mnogi odmah komentirali kako nikada nije bila ljepša. Goran također nije izgledao loše već je pored svoje 11 godina mlađe supruge pažnju plijenio u elegantnoj košulji i hlačama. Ponosni roditelji jednogodišnjeg Olivera koji je prije nekoliko dana proslavio rođendan nisu skidali osmijeh s lica. 

Osim što je primio nagradu, Goran je u petak proslavio 48. rođendan u društvu prijatelja i kolega. Večer je započela filmom o teniskim uspjesima koji je izazvao vrlo emotivne reakcije kako tenisača, tako i svih prisutnih u Kristalnoj dvorani koji su se prisjećali nekih od najvećih uspjeha u svijetu sporta uopće.

Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti