''Ljudi, drž'te se!''

Nives Ivanišević pokazala kako se zabavlja u kućnoj karanteni, ali nešto drugo ukralo je pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives je sa svojom obitelji u kućnoj karanteni, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj lakira nokte te se prisjetila stihova svog najdražeg izvođača.

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj lakira nokte, ali pažnju je ukrao njezin dekolte. Usput je priznala da joj nedostaju bolja vremena.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

"Treba nokte za po doma nalakirati.. Joj, ljudi, drž'te se. Kako bi moj najdraži 2Pac rekao: Every once in a while, I reminisce, And wonder how we ever came to this, I miss the better days", napisala je uz fotografiju.

Nives je sa svojom obitelji u samoizolaciji, a obožavatelje je razveselila prije nekoliko dana fotografijom sinčića Olivera. 38-godišnja voditeljica ističe da vrijeme krati kuhanjem, na sreću svih svojih ukućana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Treba nokte za po doma nalakirat.. joj ljudi,drz'te se💗 Kako bi moj najdrazi 2Pac rekao:.. Every once in a while, I reminisce And wonder how we ever came to this I miss the better days Better days, better days, hey! (Better days) Thinkin' bout better days Better days, better days, better days Hey! Better days Got me thinkin bout better days

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives i Goran vjenčali su se u prosincu 2017. godine, a slavili su u jednom zagrebačkom restoranu, u intimnom krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Oliver je na svijet stigao 2018. godine, a od tada njihovoj sreći nema kraja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet (Foto: Profimedia) +2 Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Zanimljivosti Njihova prijateljska priča počela je na neobičan način i ima veze s golotinjom, ali oni tvrde da nikad nisu bili u vezi

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene