Nives Ivanišević objavila je na Instagramu fotografiju sa sinom Oliverom.

Galerija


Domaća radijska voditeljica Nives Ivanišević u društvu supruga Gorana i sina Olivera uživa u ljetnom odmoru koji su odlučili provesti u španjolskoj Marbelli.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives Ivanišević objavila preslatki prizor sa sinčićem, no zasjenilo ga je njezino priznanje koje je sve nasmijalo: "Nećemo se lagati" Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives podijelila romantičan trenutak sa svojim Goranom, ne poziraju često, ali kada to učine sve redom raznježe pa čak i Đokovića

Nives se na svom profilu na Instagramu pohvalila s nekoliko fotografija na kojima pozira s Goranom, ali svima je srca rastopila ona na kojoj je s 9-mjesečnim Oliverom.

"Mamin kolačić", napisala je uz objavu koja se svidjela njezinim obožavateljima. U komentarima su joj poručili kako im se svidio nadimak, a mnogi su primijetili kako je narastao.

Pažnju također privlači Nivesina linija, koju je istaknula u kratkoj trendi suknji i bijeloj majici. Time je, baš kao i fotografijama u narančastom bikiniju, pokazala da nikad nije bolje izgledala. 

Nives nema naviku često dijeliti fotografije i snimke sebe i Gorana, pa je kratka snimka iz igraonice u kojoj se zajedno zabavljaju bila prava poslastica za njihove obožavatelje. 

Stiflerova mama koja je bila san snova mnogih tinejdžera i nakon 20 godina izgleda odlično