Prava idila!

Goran i Nives Ivanišević sa sinčićem Oliverom uživaju u tropskom raju, objavili su i preslatku obiteljsku fotku iz plićaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografiju s Maldiva na kojoj sa suprugom Goranom i njihovim sinom Oliverom pozira u plićaku.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (50) sa suprugom Nives i njihovim sinčićem Oliverom trenutno uživa na Maldivima.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Nives se iz tropskog raja javila na svojem Instagramu, na kojem je podijelila i jednu idiličnu obiteljsku fotografiju.

"Dobro jutro", napisala je u opisu fotke na kojoj se sa suprugom i sinom brčka u plićaku te oduševila pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Kako vam je lijepo", "Predivna obitelj", "Uživajte", neki su od komentara koje je dobila uz brojne zaljubljene smajliće i srca.

U pričama na Instagramu Nives je objavila i fotografiju iz spavaće sobe na kojoj se vidi krevet sa srcima i natpisom "Sretno Valentinovo".

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene