Nives Ivanišević ne krije koliko je ponosna na svog supruga Gorana.

Galerija


Prelijepa voditeljica ne skriva koliko je ponosna na svog supruga.

Vezani članci Instagram protiv stvarnosti - 14 Ljepota nije u očima promatrača, nego u rukama instagramuša: Snime 200 do 500 slika prije objavljivanja Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Tko je mršavi dječak na fotki staroj 35 godina? Svjetski poznata legenda hrvatskog sporta

35-godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević sasvim se opravdano smatra jednom od najljepših Hrvatica, a njezino srce zarobio je naš umirovljeni tenisač, 46-godišnji Goran Ivanišević.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Supružnici trenutno očekuju svoje prvo dijete, no i danas su imali mnogo razloga za slavlje. Naime, prošlo je čak 17 godina otkad je Goran osvojio prestižni Wimbledon, što je bio i vrhunac njegove sportske karijere.

Goran Nives Ivanišević (Foto: Instagram)
Goran Ivanišević (Foto: Getty) Foto: Getty

A njegova supruga odlučila je još jednom svima pokazati koliko je ponosna na njega zbog toga. "17 godina poslije", napisala je ispod fotografije na kojoj se par grli u plićaku.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Podsjetimo, Goran je davne 2011. godine u finalu spomenutog turnira pobijedio Australca Patricka Raftera, a često taj dan opisuje kao jedan od najljepših u životu.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives i Goran u vezi su dvije godine, a u kolovozu stiže kruna njihove ljubavi - sin. Za njihovu vezu saznalo se u studenom 2016. godine, a u srpnju 2017. Goran je kleknuo pred svoju dragu.