Ludo zaljubljeni

Nives Ivanišević romantičnom fotografijom proslavila 17 godina od Goranova osvajanja Wimbledona

Goran Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Goran Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Goran Ivanišević Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Goran Ivanišević (Foto: Getty) Galerija

Nives Ivanišević ne krije koliko je ponosna na svog supruga Gorana.

Prelijepa voditeljica ne skriva koliko je ponosna na svog supruga.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

35-godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević sasvim se opravdano smatra jednom od najljepših Hrvatica, a njezino srce zarobio je naš umirovljeni tenisač, 46-godišnji Goran Ivanišević.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Supružnici trenutno očekuju svoje prvo dijete, no i danas su imali mnogo razloga za slavlje. Naime, prošlo je čak 17 godina otkad je Goran osvojio prestižni Wimbledon, što je bio i vrhunac njegove sportske karijere.

Goran Ivanišević (Foto: Getty) Goran Ivanišević (Foto: Getty) Foto: Getty

A njegova supruga odlučila je još jednom svima pokazati koliko je ponosna na njega zbog toga. "17 godina poslije", napisala je ispod fotografije na kojoj se par grli u plićaku.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Podsjetimo, Goran je davne 2011. godine u finalu spomenutog turnira pobijedio Australca Patricka Raftera, a često taj dan opisuje kao jedan od najljepših u životu.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives i Goran u vezi su dvije godine, a u kolovozu stiže kruna njihove ljubavi - sin. Za njihovu vezu saznalo se u studenom 2016. godine, a u srpnju 2017. Goran je kleknuo pred svoju dragu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene