Nives Ivanišević na profilu na Instagramu objavljuje fotografije i hvali se kako uživa na egzotičnoj destinaciji koju još nije otkrila.

Galerija


Nives Ivanišević i dalje uživa na egzotičnoj lokaciji čije ime zasad nije otkrila, ali zato sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu dijeli čarobne fotografije i na njihov račun dobiva brojne laskave komplimente.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives Ivanišević objavila preslatki prizor sa sinčićem, no zasjenilo ga je njezino priznanje koje je sve nasmijalo: "Nećemo se lagati" Nives Ivanišević Nives Ivanišević pokazala preslatki trenutak sa sinčićem koji je raznježio sve redom, oglasila se i Tatjana Jurić: "Ajme, koja fotka!"

Na jednim od posljednjih fotografija koje je objavila lijepa radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića uživa u romantičnom zalasku sunca, dok pozira u moru u crnom badiću.

"Lijepa žena", "Divota", "Predivna", poručili su joj pratitelji.

39-godišnja Nives već neko vrijeme uživa na pješčanim plažama uz more, a ono što je svima zapelo za oko je besprijekorna linija i top forma kojom se može pohvaliti i na kojem joj mogu zavidjeti i mlađe kolegice.

Nives inače svaki slobodni trenutak provodi s 11 godina starijim suprugom Goranom Ivaniševićem i njihovim sinom Oliverom, a pretpostavlja se da je cijela obitelj zajedno na odmoru.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amber i 13-godišnjeg sina Emanuela.

Ovo nije ni grudnjak, a ni top: Nikome nije jasno čime je ova influencerica pokušala prekriti grudi

Zabavljao se u bazenu s ljepoticama u oskudnim bikinijima, trudna supruga mu značajnom fotkom poslala poruku