Nives Celzijus za finalnu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" izabrala je haljinu koja će zasigurno pobrati puno komentara, a već ju je pokazala na Instagramu.

Galerija


U dosadašnjih 15 epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Nives nas je svaki put oduševila modnim kombinacijama za koje brine stilist Marko Grubnić, a čini se da će isto biti i kad je zadnja emisija ove sezone u pitanju. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives sakrila dekolte i otkrila dio tijela koji inače ne pokazuje, neki ju mole da im oda tajnu takvog izgleda! Fabijan Pavao Medvešek - 1 Podijelio je snimku zbog koje Nives Celzijus nije mogla skinuti pogled s njega, a i on sam priznaje da mu je to bio najdraži trenutak

Naime, Nives je na Instagramu uoči večerašnje finalne emisije podijelila svoj outfit, a o dugoj srebrnoj haljini s visokim prorezom sigurno će se još dugo pričati. U prvom planu je njezin raskošan dekolte, a uz haljinu nosi i seksi crne rukavice, dok je kosu uljepšala blagim valovima. 

''I ova naša TLZP avantura došla je kraju. Usudila bih se reći da mi je to bila i najdraža sezona. Zericu draža i od one u kojoj sam i sama pobjedila. Čudesni kandidati svi do jednoga, ne mogu se odlučiti koji mi je draži. A u iščekivanju ovosezonskog pobjednika, samo da vas podsjetim za još jedan razlog više zašto večeras gledati'', napisala je Nives. 

Inače, u prošloj je emisiji njena bujna, kovrčava kosa nalik lavljoj grivi nakratko u drugi plan stavila crvenu kreaciju koju je nosila. Ipak, do izražaja je došao i njezin raskošni dekolte, a zasluga za to ide modnom stilistu Marku Grubniću koji odabire izdanja za Nives, Indire Levak i Maje Šuput.

Celzijus je u crvenoj kratkoj haljini i visokim čizmama prštala sekspilom. Zbog raskošne frizure neki su Nives u komentarima usporedili s folk pjevačicom Indirom Radić.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

Indira nastavila impresivan niz dekolte priča: Grudi je naglasila u kreaciji s raskošnim volanima!