Nives Celzijus opet podiže prašinu u seriji Čista ljubav.

Galerija


Da je Nives Celzijus završila u provaliji, vijest je koja se proširila brzinom munje. Naravno, riječ je tek o novim nastavcima serije Čista ljubav.

Vezani članci Čista ljubav (Foto: PR) "Litica mi je bila dosta stravična": Traumatično iskustvo u kojem je Nives uspjela pobijediti Sementa Rajhard, Marko Petrić, Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Čime bi Nives zamijenila mikrofon, a Sementa svjetla reflektora? Evo što bi radili da nisu poznati!

Idući tjedan očekuje nas uzbudljiva radnja u najgledanijoj domaćoj dramskoj seriji. U siječnju će uslijediti pauza u emitiranju domaće serije, pa će tako gledatelji idući tjedan prije kraće pauze imati priliku pogledati posljednje epizode Čiste ljubavi u ovoj godini.

Ranko će tražiti od Sonje da prekine s Tomom. U strahu za svoju obitelj, Sonja će pristati. Naći će se s Tomom i prekinuti, dok će s druge stane Snježana napokon saznati da nije u braku s Rankom, te potpuno slomljena otići Sonji i moliti ju da ga ostavi.

Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar)
Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar)

Snježana će shvatiti da je Sonja ucijenjena i u svojem očaju odlazi na liticu, te Ranku javi kako će oduzeti život sebi, ali i njegovu djetetu.

Ne propustite nove epizode Čiste ljubavi od utorka do petka na Novoj TV!

Seriju možete pogledati i besplatno na novatv.hr.

Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar)
Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar)