Dalibor Petko pojavio se kao gost iznenađenja u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nastupio sa Sinišom Ružićem. Petko je utjelovio Catherine Zetu Jones, a sve je s guštom komentirala njegova bliska prijateljica i članica žirija Nives Celzijus.

Galerija


Prošle su tri godine otkako je Dalibor Petko posljednji put nastupao na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ove se nedjelje pojavio kao Catherine Zeta Jones i nastupio zajedno sa Sinišom Ružićem. Dvojac je dobro nasmijao publiku i žiri. 

Vezani članci Nives Celzijus Izjava Nives Celzijus o poznatoj ženi raskošnih oblina: ''Ja želim tu guzu i guzne mišiće'' Indira Levak Ne sjećamo se kad se Indira Levak pojavila u ovako kratkoj haljini, u prvom planu su isklesane noge!

''Bez obzira na to što ste vi ovo izveli s nepodnošljivom lakoćom, to nije lako, to je teško. To je težak broj, ima veliku glumačku težinu, ali vi ste to donijeli lepršavo, zabavno, šarmantno - najšarmantniji nastup koji sam vidio'', komentirao ih je Goran Navojec. 

''Bili su urenebesno smiješni, pravi glumački zadatak. Petko je najveći štreber, odlikaš, uigrani ste bili, lijepo nosili kilažu. I svi ćete vi meni lijepo u teretanu'', našalila se Indira. 

''Vi ste ovo pripremali tjedan dana i to se malo vidi, bili ste presmiješni i prezabavni'', u šali je komentirao i Mešin, a i Nives je reagirala na svoj način kada je njezin bliski prijatelj Dalibor Petko u pitanju. 

''Sad mi je jasno zašto mi tjedan dana ne uzvraćaš pozive. Ovo je bio težak posao, oprošteno ti je'', zaključila je Nives. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''