Nives Celzijus i Dino Drpić nekada su bili "it" par, a vjenčali su se nakon ludog provoda u Las Vegasu 2005. godine.

Galerija


Svestrana Nives Celzijus davne se 2005. godine udala za nogometaša Dinu Drpića.

Vezani članci Nives Celzijus Svestrana Nives pokazala još jedan skriveni talent zbog kojeg su čak i njezine vruće hlačice pale u drugi plan Nives Celzijus druga emisija TLZP - 3 Dekolte Nives Celzijus ovoga je puta umalo zasjenio ogroman detalj na haljini koji je bilo nemoguće ne primijetiti!

Par je sudbonosno "da" izgovorio u Las Vegasu, a Nives je pritom nosila leopard vjenčanicu kojom se sada pohvalila na Instagramu.

"Moja Las Vegas  vjenčanica 15 godina poslije", poručila je pored fotografije na kojoj pozira u njoj i na kojoj joj haljina stoji saliveno baš kao nekad.

Riječ je o dugoj i prozirnoj haljini s dubokim dekolteom, što nimalo ne čudi obzirom da je Nives godinama poznata po velikoj ljubavi prema upravo takvim krpicama kojima ističe bujne obline.

Podsjetimo, Nives i Dino tada su se vjenčali nakon dva dana ludog provoda u "gradu grijeha", a za svjedoke su uzeli dvoje nepoznatih ljudi. U 9 godina braka dobili su dvoje djece, 14-godišnjeg sina Leonea i dvije godine mlađu kćer Taishu.

Par je ostao u dobrim odnosima.

Karleuša pokazala međunožje na dodjeli nagrada MAC, a fotografiju zatim ponosno objavila i na Instagramu